falıma bakar mısınız kızlar n'olur :(

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.120
kızlar bu aralar iç dünyam epey karışık .

bir gün hiçbir şeyi takmayacak kadar mutlu oluyorum
bir başka gün hüngür hüngürr ağlayacak kadar mutsuz

gelgitlerimle savaşıyorum şu falımı, hislerı kuvvetlı arkadaslar

yorumlarsa cok sevınırım .

Eklentiler

• $IMG2293.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 62
  • $IMG2296.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG2297.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG2299.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG2292.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG2306.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
İçin gerçekten çok sıkılmış, bu skıntıların sebepleri arasında nazar da var. Etrafındaki kötü gözler senin ruh halini çok etkilemiş. İnsnlarla paylaştğın şeyler, onlar için iyi şeyler olsa bile, kötü algılanmış. Sen onlara iyilik yaparken onlar kötülük anlamışlar. Bir bayan var orta boylu saçları omuzlarında. Önüne uzanan bir yolu var bu kişinin. Temiz bir yol. İşleri rast gidiyor. Sevdiğin bir insnla karşşılıklı oturma imkanı bulucaksın. Belki uzun zamandır görmediğin biri de olabilir bu. Çok hoş sohbetleriniz olucak. Büyük bir kısmetin var. Bu kısmet aşk manasında da olabilir, iş manasında da olabilir, para da olabilir… çifte kısmet var hatta ikisi bir arada geliyor. Aa orda bi de kalp var bun kısmetlerden biri gönül işi sanırım :) Bir kız çocuğu gördüm e ve a harfleri var. Hamile biri varsa, çok kısmetli bir bebek. Hamile biri yoksa bu senin hayatında olacak bir yeniliği de gösteriyor olabilir.

canım agzına yüregıne saglık .cok tesekkur ederım .

ınsallah soyledıklerın kadar guzel gelısmeler olur .

cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…