- 2 Şubat 2013
- 2.690
- 518
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğru canım çatışma hepsi o kişi benim yalnız hisseden teşekkür ederimSelam canım eskiden güzel fal bakardım o enerjim uçtu gitti herkes baktırıyordu diye z falında kenarda oturan biri var kendini aşırı yalnız hissediyor ve düşüncelere çok derin dalmış hali var gönül işleriyle alakalı galiba 2 tane de uzun yolun var senin çatışmalı bir durum gerçekleşebilir tartışma da olabilir veya bir haber gelebilir ve senin bir dileğin var ama olucak az daha vakti var ..
Umarım yakında ferahlarsınız :)Evet doğru canım çatışma hepsi o kişi benim yalnız hisseden teşekkür ederim
Bir tane daha attım bakarsan sevinirim şimdiden teşekkür ederim bu gönül işlerim alakalı kafam allak bullakSelam canım eskiden güzel fal bakardım o enerjim uçtu gitti herkes baktırıyordu diye z falında kenarda oturan biri var kendini aşırı yalnız hissediyor ve düşüncelere çok derin dalmış hali var gönül işleriyle alakalı galiba 2 tane de uzun yolun var senin çatışmalı bir durum gerçekleşebilir tartışma da olabilir veya bir haber gelebilir ve senin bir dileğin var ama olucak az daha vakti var ..
UmarımUmarım yakında ferahlarsınız :)
Selam canım eskiden güzel fal bakardım o enerjim uçtu gitti herkes baktırıyordu diye z falında kenarda oturan biri var kendini aşırı yalnız hissediyor ve düşüncelere çok derin dalmış hali var gönül işleriyle alakalı galiba 2 tane de uzun yolun var senin çatışmalı bir durum gerçekleşebilir tartışma da olabilir veya bir haber gelebilir ve senin bir dileğin var ama olucak az daha vakti var ..
Bana da bakabilir misiniz rica etsemSelam canım eskiden güzel fal bakardım o enerjim uçtu gitti herkes baktırıyordu diye z falında kenarda oturan biri var kendini aşırı yalnız hissediyor ve düşüncelere çok derin dalmış hali var gönül işleriyle alakalı galiba 2 tane de uzun yolun var senin çatışmalı bir durum gerçekleşebilir tartışma da olabilir veya bir haber gelebilir ve senin bir dileğin var ama olucak az daha vakti var ..
Müsait olunca bakarım olur muBana da bakabilir misiniz rica etsem
Olur tabi teşekkürler şimdidenMüsait olunca bakarım olur mu
Canın falına pek konsantre olamadım ama 2 haber alacaksın ve sanki hasta biri var veya hastalanabilir tam olarak bilemiyorum.. ve biri seni hiç çekemiyor bana erkek gibi geldi o istemeyen kişi kadında olabilir ama ve 2 yolun var biri kısa biri daha uzun. Yol seyehat da olabilir veya bir tercih ve o yolu gitmen manasında da olabilir o yolda devam etmek gibi ..Olur tabi teşekkürler şimdiden