Falıma Bakabilir misiniz ?

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
$P1000419(1).jpg $P1000420(1).jpg $P1000421(1).jpg $P1000422(1).jpg $P1000423(1).jpg $P1000424(1).jpg $P1000425(1).jpg $P1000426(1).jpg $P1000427(1).jpg $P1000428(1).jpg $P1000429(1).jpg $P1000430(1).jpg $P1000431(1).jpg $P1000432(1).jpg

Çevrende düşmanların var içten içe sana düşmanlar böyle çok sinsi bunlar. Birde ikinci falında gelinlikli bir kız gördüm yakında evlenen birisi mi var hadi hayırlısı

ya ciddi misin sen gelinlikli birini mi gördün o ben olabilir miyim acaba ?
şu ara kim falıma baksa alyans falan görüyor evleneceksin diyo, şaştım kaldım ya..
işle ilgili birşeyler var mı acaba ? iş değişikliği, zam falan..:)

Kendinde görebilirsin gelini :)

Son resimlerden birinci resim tabakda üst sol tarafta var bir gelin sende olabilirsin etrafinda biride....

Benim falimda bir bebek cikti ve eltim hamileymis :KK1: ... hakinda hayirlisi olur insallah... Amin..

Kendinde görebilirsin gelini :)

Son resimlerden birinci resim tabakda üst sol tarafta var bir gelin sende olabilirsin etrafinda biride....

Benim falimda bir bebek cikti ve eltim hamileymis :KK1: ... hakinda hayirlisi olur insallah... Amin..

evet dikkat edince gördüm peki başka birşey yok mu hiç ?

Ben de birkac laf edeyim :)

Biraz kuruntulu birisiniz galiba. Bir konuda yukselis gordum. Bu yukselis cok da beklemedigin birsey. Yani yasayinca cok mutlu olacagin turden bir yukselis.

Bir de hanene asiri asiri buyuk bir kismet giriyor dolayisiyla tum sikintilarini atiyorsun. Cok incelemedim genel baktim :)

şu gelini ben de gördüm hatta karşısında bir erkek elini tutuyor gibi geldi gelinin..

inşallah benimdir o :)

Ben de birkac laf edeyim :)

Biraz kuruntulu birisiniz galiba. Bir konuda yukselis gordum. Bu yukselis cok da beklemedigin birsey. Yani yasayinca cok mutlu olacagin turden bir yukselis.

Bir de hanene asiri asiri buyuk bir kismet giriyor dolayisiyla tum sikintilarini atiyorsun. Cok incelemedim genel baktim :)

sağol canım..falıma 3 kişi bakmış oldu ..

iş alanında mı yükseliş ?keşke daha çok şey söylesen çok merak ettim..

faldan anlamam ama bakar bakmaz içimden geçeni söylim: Kararsızlıklar yaşıyorsun ve sürekli fikir değiştirdiğin bir dönemdesin.Duygusal gelgitlerin oturmadan ciddi bir konuda karar verme.bir karar veriyorsun sonra irdelemeye başlıyorsun ve irdeledikçe yeni kararsızlıklar yaşamaya ve kafanı karıştırmaya başlıyorsun..ya da tamam dediğin bir konuda son anda kafanda bir belirsizlik oluşuyor..faldaki boşlukları da harcamaya yordum..ufak harcamalar yapıyorsun ama bu harcamalar toplamda büyük oluyor.Ayrıca sırtını döndüğün ve geçmişte bıraktığın ya da belli süredir görüşmediğin bir arkadaş ya da bir sevgili sana adım atmaya çalışacak.Zayıf, uzun boylu,beyaz tenli biri..içimden T harfi geçti ama bilemicem.

Cok sanslisin vallahi bize kimse bakmadi ben tek gördügümü dedim fal bakmasini bilmem ama birdefasinda bende kötü yüzlü bir kadin cikmisti bir defasinda ve iki hafta sonra isten cikarildim patronumdu yani o kötü yüzlü... birde bakmisim falci olup cikmisim :KK1: ne demisler fala inanma falsizda kalmaaaaa :KK34:

yani ben işle alakalı çok birşey gömedim fakat ailede sorunlar var sanki çünkü tabağının ortası hep telve kapkara gözüküyo. bide gelinin karşısında bi kadın var şişman bi kadın başında da uzunca birşey var ancak bu kadarını görebildim gelin senin çevrenden biriside olabilir sende :)

kızlar dün bir falcıya gittim baktırdım orda da tabağımda gelinlik çıktı, ama bu ille de ben olacağım anlamına gelmez tabii değil mi ?
tabak hane midir tabakta görülen nedir ?

hanene ay dogcak gecmısınde bıraktıgn ınsan var N diye birisi varmı 2-5 senn için ne ifade ediyor bende bunları grdum. :)

X