Mutfak Dekorasyonu Falez Porselen Kullananlardan Yorum Alabilir miyim?

Bluebbell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
15
5
Merhaba kızlar :) ilk konumu açıyoruumm.
FALEZ porselen kullanan var mı? Varsa yorumlarınızı alabilir miyim?
Kahvaltı Takımı olarak bu takımı aldım ama marka kalitesi hakkında pek bilgim yok. Umarım memnun kalırız. Teşekkürler

canım ben de yeniyim merhaba :)
ben falezin çok iddialı gelen bir marka olduğu kanaatindeyim,önümüzdeki yıllarda patlıycak.ben herşeyimi korkmaz aldım ama falezin bu seri kahvaltısını da almayı düşünmüyor değilim ama özellikle falezin seramiğini sana tavsiye ediyorum taşş gibi hiç eskimiyor hiç şikayet gelmiyor yıllarca üretici markalık yapmıştır schafera ama tabiki bin basar. çok çok iyi yapmışsın iyi günlerde kullan inşallahh

Hoşgeldik o zaman canım öyle mi dersin? internette hiç yorum bulamıyorum. Yeni bir marka olmasından dolayı demek ki. Mutlu oldum söylediklerine :) Teşekkür ederim.

Canim bnm ceyizimdeki yemek takimin,vitrindeki su takimlarim ,tencerelerim flaan kisacasi hepsi falez...suan gayet memnunum

Çok teşekkürler canım seninki ne renk ben şu krema rengini aldım ama yanma falan olur diye acaba daha koyu mu alsam sende öyle bir sorun oldu mu

Eklentiler

• E6D2D204-B1A1-4110-BF57-D716A0B2E43B.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 51
Rengi cok guzelmis canım benimkisi degisik acik renk bi yeşil ama hic biyerine birsey olmadi ama olanlar varmis bence gri varsa gri al ama sectiginde güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…