I ilginchakkatenn Hazelin Kayıtlı Üye 6 Şubat 2018 485 195 16 Mart 2018 Konu Sahibi ilginchakkatenn #1 Merhaba kızlar.Yaklaşık 2 seneye yakındır fal bakıyorum , sezgilerim güçlü.Burada fal bakan arkadaşlarımız varsa birbirimize fal bakalım.Ben sadece kahve falı bakabiliyorum şuanlık, tarot, el su falı bakan varsa bende ona kahve falı bakarım Fal bakabilen birileri varsa bu postun altında buluşalım
Merhaba kızlar.Yaklaşık 2 seneye yakındır fal bakıyorum , sezgilerim güçlü.Burada fal bakan arkadaşlarımız varsa birbirimize fal bakalım.Ben sadece kahve falı bakabiliyorum şuanlık, tarot, el su falı bakan varsa bende ona kahve falı bakarım Fal bakabilen birileri varsa bu postun altında buluşalım
H Havin896 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 2 Mart 2018 36 50 17 Mart 2018 Konu Sahibi ilginchakkatenn #2 Ben de tarot bakiyorum ama kendime tarot bakamiyorum. Enerji meselesi sanirim.. Objektif olamiyorum. Kahve falina pek guvenmiyorum. Yildiz fali vs biliyo musun?
Ben de tarot bakiyorum ama kendime tarot bakamiyorum. Enerji meselesi sanirim.. Objektif olamiyorum. Kahve falina pek guvenmiyorum. Yildiz fali vs biliyo musun?
I ilginchakkatenn Hazelin Kayıtlı Üye 6 Şubat 2018 485 195 17 Mart 2018 Konu Sahibi ilginchakkatenn #3 Hayır.Sen bana tarot bak ben sana kahve ?