C cuucuumm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 24 5 37 1 Haziran 2015 Konu Sahibi cuucuumm #1 Arkadaşlar bursada Feriha adında bi falci varmis yalniz gitmekten acikcasi biraz korkuyorum bana eslik edecek kimse var mi?
Arkadaşlar bursada Feriha adında bi falci varmis yalniz gitmekten acikcasi biraz korkuyorum bana eslik edecek kimse var mi?
S slsudem Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2011 170 36 1 Haziran 2015 Konu Sahibi cuucuumm #2 adini duymustum ama ulasamistim ben gelirim seninle ama baktirmam.daha yeni baktirdim cunku:)))
C cuucuumm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ocak 2015 24 5 37 1 Haziran 2015 Konu Sahibi cuucuumm #3 Çok memnun olurum ya bende telefonu falan yok biyerdr buluşup tarif üzerine gidicez merinosun oralarda biyerde bulussak ordan beraber gitsek uyarmi size bu hafta uygunsa
Çok memnun olurum ya bende telefonu falan yok biyerdr buluşup tarif üzerine gidicez merinosun oralarda biyerde bulussak ordan beraber gitsek uyarmi size bu hafta uygunsa