FALCI EMEL HANIMI ARIYORUM!!

Redpanda92

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Kızlar merhaba. Ben de buradakilerle benzer bir problemle karşı karşıyayım ama benimki biraz daha değişik. Ben bir falcı bayanı arıyorum. Zamanında taa 2012 yılında Taksimde beni zorla sokaktan fal baktırmaya soktular çok iyi diye. Fasıl yapan bir mekandı sabahları falcı ablamız, ismi Emel, fal bakıyormuş. Kahve falı 25, su falı 50, yıldız falı 50 idi fiyatı o zaman. Bayağı kadınla bir muhabbet etmiştik. Kadın amerikada astroloji üzerine eğitim almış kültürlü biriydi ve şehir şehir geziyordu fal bakarken bir yerde bağlı kalmıyordu. Kahve falı diye girdim ama kıydım parama su falı baktırdım. Kadın harfi harfine geçmişim ile ilgili her şeyi söyledi ve 4 sene oldu, neredeyse gelecekle ilgili söylediği herşey çıktı, çıkmayanlar da daha gerçekleşmemiş olanlar yani (mesela üniversiteden daha yeni mezun oldum, iş hayatımla ilgili söylediklerini daha yaşamadım.) Sonra bir daha gitmek istedim ki, o fasıl mekanının olduğu bina tadilata alındı ve hala açılmadı. Kadını BULAMIYORUM. Tekrar gitmek istiyorum sadece muhabbet için bile olsa çünkü bu işin eğitimini almış ve muhabbeti harika biri :D 40'lı yaşlarda bir bayandı adı Emel ve bakırköydeki Emel de değil o genç. Hiç bilgisi olan var mı aranızda???

Back