Fala inanma falsız kalma :P

Hiç anlayan yok mu kızlar yaa heveslendimm o kadar:26:
bakanların Allah ne muradı varsa versinnnn hadi ama böyle güzel duaya bir iki atılmaz mı:KK9:

konularda görüyorum sen herkese yorum yapıyorsun. kimse sana yapmamış, ben yapayım dedim ama resimleri büyütünce bulanık görünüyor canım. daha net fotoğraflar çekersen yorumlamaya çalışırım elimden geldiğince, ama iddialı değilim.

konularda görüyorum sen herkese yorum yapıyorsun. kimse sana yapmamış, ben yapayım dedim ama resimleri büyütünce bulanık görünüyor canım. daha net fotoğraflar çekersen yorumlamaya çalışırım elimden geldiğince, ama iddialı değilim.

Sağol canım yaa yıkamıştım fincanı artık çekemem kii :KK43:
Hiç mi bişey görünmüyor? Göremiyorsan da sağol düşünmen yetti:KK16:

$Fotoğraf1291.jpg
$Fotoğraf1293.jpg
$Fotoğraf1294.jpg
$Fotoğraf1295.jpg
$Fotoğraf1296.jpg

Selam canım.
Güncel falına bakıyorum, en sonuncusuna.

Mesajında da belirttiğin gibi için çok sıkıntılı ve bir şeyi çok dert etmişsin. Ne olursa olsun üzme kendini.

Bir bebek var burada bir yakının bebeği sanırım. Önceden düşük yapmış. Bol bol dinlenmeli çünkü bebek boşta duruyor. Yatalak bir hasta görüyorum o yüzden mi derdin dağlar gibi :KK43:

Uzun boylu bir adamla bir yakınlaşma olmuş ama senin içine sinmemiş. Bu konuda dertlisin. Doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor. Bir süre kafanı dinle acele karar verme derim.

İKi dileğin birmiş. Evlilik ve çocuk falan mı, bir diğeri üçünsünü bunlardan ayrıymış o tutmayacak.

Senin ferahlamaya ihtiyacın var. Nazar da almışsın. Kendine dikkat et canım :KK43:

X