Fala inanma falsız da kalma demişler

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.332
660
38
41
Merhaba arkadaşlar 2.tüp bebek sürecindeyim. 1 tek embriyom var 3.gün embriyosu. Adet bekliyorum transfer sürecine başlayacağım kısmetse. Bu yol uzun meşakkatli ve maddi manevi yıpratıcı. Zor zamanlar dan geçerken en ufak bir işaret belirtiler rüyalar derken insan en ufak bir şeyden umut ediyor. Benimde öyle olduğum bişey oldu . Geçen arkadaşımla kahve içtik gırgırına kapattık ve falı açtığım da şoka uğradım. Acaba dedim kalbimin resmi mi çıktı?çok düşünüyoruz bilinçaltına yerleşiyor ondan mı diyip düşünürken bazı arkadaşlar bariz belli çıkmış bu bilinçaltı olamaz yeni doğmuş bebe bu kaşı gözü hatta cinsiyeti bile çıkmış dediler bildiğin işaret dediler içime bir umut doldu ki anlatamam. Artık rüyalar dan fallardan umutlanmak da nasıl psikolojik olarak yorulduğumuzun ve çaresizliğimizin kanıtı. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. Aşağıya bırakıyorum fotoyu arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim.

Eklentiler

• 1000013094.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 33
Burda resmen pipili var
Valla cnm bende inanamadım bu kadar ayrıntılı çıkmasına. Çizmek istesek yapmak istesek yapayız. Nasıl da çıkmış. Bakalım sınayacağım.kızım mı oğlum mu olacak .Ne geleceği önemli değil tabi sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil. Tek embriyom inşallah altın embriyom olur canıma can katar.

İnşallah canım oğlan olursa bana da haber ver

Yaaağğ rabbiö kucağına da almayı nasip etsin cnö benim. Rabbim bize de göstersin. Dua et bize de. Hamilelerin duasıkabul olurmuş. Bide hisleri kuvvetli olur derler. Sence bu altın embriyom mu benim ?
Dualarım senin gibi diğer bütün kardeşlerimle canım inşallah öyledir sen gönlünü ferah tut

Rabbim inşallah kalbinize gönlünüze göre sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sen kalbini ferah tut pozitif düşün pozitif ol

Teşekkürler cnm benim Bi yanımız pozitif Bi yanımız hüzünlü. Yaşadığımız şeylerden artık insan bazen umutsuz oluyor sonra toparlanıp tekrar ayağa kalkıyor. İnşallah bebişlerimiz bizimle olacak. Rabbim aratmasın kimseyi sınamasın

Rica ederim seni çok iyi anlıyorum ne kadar insan pozitif olsa da yaşadıklarından dolayı acaba mı diyorsun yine de umutsuz olmayın vakti zamanı gelmişse size sıkı sıkı tutunacaktir Allah’ın izniyle inşallah

Allah razı olsun umut verdiniz bana moral oldunuz. İnsan böyle zamanda en ufak bir şeyi belirtisi veya herhangi bir şeyi saçma da olsa işaret gibi görüp umut ediyor

Allah razı olsun umut verdiniz bana moral oldunuz. İnsan böyle zamanda en ufak bir şeyi belirtisi veya herhangi bir şeyi saçma da olsa işaret gibi görüp umut ediyor
Sagol canım senden de inşallah Çok doğru diyorsun gördüğün rüyadadan bile anlam çıkartmaya çalışıp sonunu çocuğa bağlamamız bende öyleyim işte insan çaresizlikten herşeyi düşünüyor gerçekten Rabbim çaresiz bırakmasın sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak o en güzelini bilir

Öyle yaptık zaten cnm biz elimizden geleni yaptım gerisi rabbimin. Ol deyince olduran bizimde oldur sun sevindirsin

Mesela ben 2. Tüp bebeğimde yumurtalarım toplandı ertesi gün sabah tekrar uyumuştum laboratuvardan haber bekliyordum döllenme oldu mu diye o sabah rüya gördüm rüyamda herşeyin pozitif olacağını görmüştüm ve öyle de oldu hamile kaldım tabi ki kese görmeye 1 hafta kala o hafta iki defa kötü rüyalar gördüm içim çok huzursuzdu ne yazık ki keseyi görmeye gittiğimde dünyam sanki yıkıldı ve ben hem geleceğini hem gideceğini gördüm yine de kötüye yormak istememiştim nasibi yokmuş elden birşey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…