Valla cnm bende inanamadım bu kadar ayrıntılı çıkmasına. Çizmek istesek yapmak istesek yapayız. Nasıl da çıkmış. Bakalım sınayacağım.kızım mı oğlum mu olacak .Ne geleceği önemli değil tabi sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil. Tek embriyom inşallah altın embriyom olur canıma can katar.Burda resmen pipili var
İnşallah cnm ya yatıyoruz bebe kalkıyoruz bebe. Rabbim emeklerimizin karşılığı versin inşallahCanim dedigim gibi erkek hem de yani cinsiyetine kadar bellisaglikla gelsin tutunsun annesine insallah
İnşallah canım oğlan olursa bana da haber verValla cnm bende inanamadım bu kadar ayrıntılı çıkmasına. Çizmek istesek yapmak istesek yapayız. Nasıl da çıkmış. Bakalım sınayacağım.kızım mı oğlum mu olacak .Ne geleceği önemli değil tabi sağlıklı hayırlı olsun da gerisi önemli değil. Tek embriyom inşallah altın embriyom olur canıma can katar.
Veririm tabi güncelleme de yaparım. Sen hangi durumdasın aşamadasın cnmİnşallah canım oğlan olursa bana da haber ver
Amin canim insallahİnşallah cnm ya yatıyoruz bebe kalkıyoruz bebe. Rabbim emeklerimizin karşılığı versin inşallah
Ben 10. Haftanın içindeyim canımVeririm tabi güncelleme de yaparım. Sen hangi durumdasın aşamadasın cnm
YaaağğBen 10. Haftanın içindeyim canım
Dualarım senin gibi diğer bütün kardeşlerimle canımYaaağğrabbiö kucağına da almayı nasip etsin cnö benim. Rabbim bize de göstersin. Dua et bize de. Hamilelerin duasıkabul olurmuş. Bide hisleri kuvvetli olur derler. Sence bu altın embriyom mu benim ?
Teşekkürler cnm benim Bi yanımız pozitif Bi yanımız hüzünlü. Yaşadığımız şeylerden artık insan bazen umutsuz oluyor sonra toparlanıp tekrar ayağa kalkıyor. İnşallah bebişlerimiz bizimle olacak. Rabbim aratmasın kimseyi sınamasınRabbim inşallah kalbinize gönlünüze göre sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı güzel evlatlar nasip etsin inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın sen kalbini ferah tut pozitif düşün pozitif ol
Rica ederim seni çok iyi anlıyorum ne kadar insan pozitif olsa da yaşadıklarından dolayı acaba mı diyorsun yine de umutsuz olmayın vakti zamanı gelmişse size sıkı sıkı tutunacaktir Allah’ın izniyle inşallahTeşekkürler cnm benim Bi yanımız pozitif Bi yanımız hüzünlü. Yaşadığımız şeylerden artık insan bazen umutsuz oluyor sonra toparlanıp tekrar ayağa kalkıyor. İnşallah bebişlerimiz bizimle olacak. Rabbim aratmasın kimseyi sınamasın
Allah razı olsun umut verdiniz bana moral oldunuz. İnsan böyle zamanda en ufak bir şeyi belirtisi veya herhangi bir şeyi saçma da olsa işaret gibi görüp umut ediyorRica ederim seni çok iyi anlıyorum ne kadar insan pozitif olsa da yaşadıklarından dolayı acaba mı diyorsun yine de umutsuz olmayın vakti zamanı gelmişse size sıkı sıkı tutunacaktir Allah’ın izniyle inşallah
Sagol canım senden de inşallah Çok doğru diyorsun gördüğün rüyadadan bile anlam çıkartmaya çalışıp sonunu çocuğa bağlamamızAllah razı olsun umut verdiniz bana moral oldunuz. İnsan böyle zamanda en ufak bir şeyi belirtisi veya herhangi bir şeyi saçma da olsa işaret gibi görüp umut ediyor
Öyle yaptık zaten cnm biz elimizden geleni yaptım gerisi rabbimin. Ol deyince olduran bizimde oldur sun sevindirsinSagol canım senden de inşallah Çok doğru diyorsun gördüğün rüyadadan bile anlam çıkartmaya çalışıp sonunu çocuğa bağlamamızbende öyleyim işte insan çaresizlikten herşeyi düşünüyor gerçekten Rabbim çaresiz bırakmasın sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak o en güzelini bilir
Amin amin inşallah Kün Fe yekün Rabbim yeter ki dilesin istesin oldurmayanı oldurur bol bol Meryem süresi dinle zikir çek elinden geldiğince inşallah duan kabul olsunÖyle yaptık zaten cnm biz elimizden geleni yaptım gerisi rabbimin. Ol deyince olduran bizimde oldur sun sevindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?