Canım gökyüzü hareketleri gergin enerjiler saçıyormuş... 26 27 sine kadar sürecek diyorlar ya ..ahh ah.... bugün 20 den fazla fal baktım... pazara kadar böyle devam açıp açıp fal bakmaca herkes ayrılmış ya yalnız değilim bende((
Belli zaten bizim evde de habire bir gerginlik sö konusu.Ne güzel kızlar böyle yetenekleriniz var.Keşke bende fal bakabilsemCanım gökyüzü hareketleri gergin enerjiler saçıyormuş... 26 27 sine kadar sürecek diyorlar ya ..
Bugün de ekime kadar sürecek bi süreçten bahsettiler ya anlamadm pek ...
Gerçekten öyle ...benm hislerim iyi bugun yaaa...:))
Kahve falı bakıyorum, fallaşmak isteyen var mı ?çok sıkıcı bir perşembe gününden herkese iyi akşamlar
haydi dizileri açalım kahveleri içelim fallarımıza bakalım mı?
karşılıklı fal bakmak istiyorum tarot- katina ve iskambil bakıyorum...
hem sohbet hem dertlerimizi paylaşmak hem de umudu umutsuzluğu paylaşmak diyelimm....
Merhaba canım benim faklıma bakar mısınKahve falı bakıyorum, fallaşmak isteyen var mı ?
O garanti ...Zaman tutturduğumuz 20 kişi falan olmuştur :))) acaba fal işine mi girsem :)))) bir de şu var gerçekten baktıkça hisler kuvvetleniyor ..
Canım anlıyorsan banada bakar mısınZaman tutturduğumuz 20 kişi falan olmuştur :))) acaba fal işine mi girsem :)))) bir de şu var gerçekten baktıkça hisler kuvvetleniyor ..
Karsılıklı bakıyorumBenim falıma bakar mısın
Ben benzetiyorum ama yorum katamıyoru. Ne anlama geldiğini bilmiyorum doğrusu benim falıma bakarmısınKahve falı bakıyorum karşılıklı fallaşmak isteyenler yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?