- 20 Ocak 2022
- 6
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi homeroshnm
-
Gel sana bir sır vereyim hepsi sahte yalan uydurmayorumlar sahte olabilir mi
Aslında çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum ama öylesine dikkatimi çekti sormak istedim yoksaa onların sevdikleriyle iş yapacak olsam gerisini siz düşününGel sana bir sır vereyim hepsi sahte yalan uydurma
Yanlış ve aptalca bana göre
Ben falcıları cincileri büyücüleri kınamıyorum onlar bir gelir bulmuşlar
Benim derdim onlara inananlarla
Ya geçende cin var diye karısını öldürdü bir manyak
İnanmayın inanmayın
falcılar güvenilir mi yorumlar gerçek mi derdiniz gerçekten bu mu?
falcılar güvenilir mi yorumlar gerçek mi derdiniz gerçekten bu mu?
Para bol olunca insan nereye harcayacağına şaşırıyor.
Ben de kaloriferlerimi altın ile kaplatmayı düşünüyorum.
Gerçekten çook teşekkür ederim bilgilendirme için ve evet bencede bana kalırsa bişeyler oluyor sitede çünkü full iyi yorumlar var abartılacak kadar değil Heleki didar evreni okadar övmüşlerki bi deneyim dedim yaptığı yorum 5 dakika ve bu kadına yapılan yorumlar aşırı abartılıHerkese merhabalar :) Ben daha önce Binnaz abla ve Tellwe'de fal baktırıyordum. Kısa bir süredir Fal Sepetini denemek istedim. Belki faydası olur size diye deneyimlerimi paylaşacağım.
Öncelikle bu sitede şunu farkettim. Falcılara verilen düşük puanlar ve yorumların çoğu yönetim tarafından silindiğini düşünüyorum. Çünkü hep 5 puan verdim güzel yorumlar yaptım hepsi yayınlandı. Ancak son fal o kadar rezaletti ki ilk defa 1 puan verdim ve memnun kalmadığımı belirttim. Yorum ve puan yayınlanmamış. O yüzden bende bu site güvenilirliliğini yitirdi. Demek ki güzel puanlara aldanıp fal baktırmamak gerektiğini anladığım için daha fazla bu fal sitesini kullanmayacağım.
Seda Aral: Son falım ve tek kötü puan verdiğim bu falcıydı. Hayatımdaki en kötü faldı diyebilirim. Sevdiğim kişiyle karşılıklı severek flörtleşme dönemimiz olmuştu. Falda diyor ki bu kişi sizi dostu olarak görüyor. Böyle bir şeyin imkanı yok, inanılmaz gerçekten. Onun bana düşüncelerini sordum, ona cevap vermemiş de gitmiş hiç tanımadığım yeni birinden bahsedip durmuş. Ne zaman nasıl bir işte çalışacağım soruma da işe başlayınca projelerini çaldırma dikkat et demiş sadece. 6 dklık falın yarısı covid var dikkat et tavsiyelerinden tutun da sen şöylesin böylesine kadar bir ton benim bildiğim şeylerle geçmiş zaten. Bunları yorumda belirttim yayınlanmadığına göre, demek ki 5 puanlı yorumların da doğruluğundan şüphe ediyorum. O yüzden bir daha bu sitede baktırmam. Neyse ki düşük krediydi.
Samantha Grey: 6 dklık faldı ama sorularımın hepsinin cevabı verilmişti. Kişilik analizlerinde başarılıydı. Vadeleri var bekliyorum. Gelecek adına bir şey şu an söyleyemesem de anda güzeldi. Sevdim diyebilirim baktırılabilir.
Yağız Okur: İsmimden numerolojime bakarak başlamış. Sorularıma da yanıt vermiş. Olumlu ve olumsuz her şeyi söyledi. Olumsuzluklarda hak verdiğim şeyler vardı. Çok bayıldığım bir fal olmasa da genel olarak beğendim. Vadeleri var yine beklemem lazım.
Lena Varon: Baktırdıklarım arasında favorim. 15 dklık bir faldı, çok ilgilenmiş. Sanki kendi dertleri gibi hepsine yardımcı olmaya çalışmış. Bir çok ek kartla destekledi. Analizleri çok başarılıydı, o yüzden gelecek adına da bana güven verdi. Kibar ve saygılı birisi. Tekrar giderim diyordum ama siteden mi ayrıldı noldu bilmiyorum göremiyorum.
Arzu Güneş ve Özün Toprak: İkisi de olumlu fallardı. Birbirine paraleldi. Bence denenebilirler, tutarlı olan şeyler vardı. Arzu Güneş çok akıcı konuşuyor ve hak verdiğim yerler vardı. Anlık düşüncelerde analizlerde iyi. Özün Toprak da iyi ama ses kaydı biraz kısıktı, sonlara doğru hiç duyulmadı. Ama mesajda uzun uzun yazıp ilgilendi. İkisinin de vadeleri var.
Gökçe Işık: Bu falcıya emeği için 5 puan verdim güzel yorum yaptım ama sonra farkettim ki saygısızlık yaptığı bir durum olduğu için pişman oldum. Sorduğum soruya göre kendince bir hikaye yazdı, sonra aaa sorunu yanlış okumuşum deyip doğru soruya göre yeni bir hikaye yazdı. O noktada güvenilirliğini yitirdi. Bir de ben olsam senin gibi yapmazdım mantıklı olalım falan diyor. Bu saygısızlıktır bana göre, haddini bilmeyen yorumlarda bulunma hakkı yok. Vadeler verdi ancak açıkcası bekleme gereği bile duymuyorum. O kadar yüksek puanı olmasının nedeni tatlı dilli olması diye düşünüyorum. Ve benim de yaşadığım üzere düşük puan ve yorumlar bu falcıda da yayınlamıyor sanırım.
Esra Cesur: Öncelikle konuşmasında çok saygılı biri. Diğerleri gibi hayatımlı tatlımlı konuşmuyor ve olumsuz bir şey söylediğinde yanlış anlamayın lütfen vs. diyor. Bu falcı bana nedense güven verdi. Olumlu ve olumsuzu söylemiş. Dediği şeyleri bekleyeceğim hoşuma gitti. Beğenmediğim tek yanı fal sonrası soru kısmında soru yanıtlamıyor pek, geçiştiriyor. Ancak önemli olan fal tabi ki, onun dışında beğendim, denenebilir.
Alev Seçkin: Bu fal ilk falım olduğu için vade konusunda bilgi verebilirim. İş konusunda dediği şeyler olmadı. Aşk konusunda bilmediği yerler de bildiği yerler de vardı. Ama tekrar baktırmam, benim için pek de tatmin edici değildi.
Umarım faydalı olmuştur, vadeler gelince güncellerim. Herkese sevgilerrr :)
Gerçek olduklarını mı düşünüyodunuz ciddenArkadaşlar buraya yeni üye oldum şunu merak ettim bayaada yorum yapanlar olmuş bu siteyle alakalı ama, ben daha öncelerindede fal sepetinde bayaa yorum yaptırdım aslında çok takmam ama bana biraz yorumlar şüpheli geldi çünkü kime baktırdıysam ağam şağam bakmadı ve çoğu yorumcu abartılacak türden değil ama yorumlara bir baksan neredeyse çoğu insanın dibi düşmüş gibi yorumlar var anlam veremedim hiç bu beni biraz şüpheye götürdü yorumlar sahte olabilir mi sizce bilenleriniz varsa beni bilgilendirebilirmi teşekkür ederim
Gerçektende gülünesi bir durum farkındayımGerçek olduklarını mı düşünüyodunuz cidden
Rica ederimGerçekten çook teşekkür ederim bilgilendirme için ve evet bencede bana kalırsa bişeyler oluyor sitede çünkü full iyi yorumlar var abartılacak kadar değil Heleki didar evreni okadar övmüşlerki bi deneyim dedim yaptığı yorum 5 dakika ve bu kadına yapılan yorumlar aşırı abartılı
Benim olumsuz paylaşılmadi . Danışmaya söyledim siz kimseyi begenmiyorsun o yüzden dikkate almiyoruz dediler .Halbuki beş yıldız verdiğim iyi yorum yaptıklarım bile olmuştu. Ama fal iptali konusunda duyarlilar o konuda haklarını yiyemem .Arkadaşlar buraya yeni üye oldum şunu merak ettim bayaada yorum yapanlar olmuş bu siteyle alakalı ama, ben daha öncelerindede fal sepetinde bayaa yorum yaptırdım aslında çok takmam ama bana biraz yorumlar şüpheli geldi çünkü kime baktırdıysam ağam şağam bakmadı ve çoğu yorumcu abartılacak türden değil ama yorumlara bir baksan neredeyse çoğu insanın dibi düşmüş gibi yorumlar var anlam veremedim hiç bu beni biraz şüpheye götürdü yorumlar sahte olabilir mi sizce bilenleriniz varsa beni bilgilendirebilirmi teşekkür ederim
Arkadaşlar buraya yeni üye oldum şunu merak ettim bayaada yorum yapanlar olmuş bu siteyle alakalı ama, ben daha öncelerindede fal sepetinde bayaa yorum yaptırdım aslında çok takmam ama bana biraz yorumlar şüpheli geldi çünkü kime baktırdıysam ağam şağam bakmadı ve çoğu yorumcu abartılacak türden değil ama yorumlara bir baksan neredeyse çoğu insanın dibi düşmüş gibi yorumlar var anlam veremedim hiç bu beni biraz şüpheye götürdü yorumlar sahte olabilir mi sizce bilenleriniz varsa beni bilgilendirebilirmi teşekkür ederim
Herkese merhabalar :) Ben daha önce Binnaz abla ve Tellwe'de fal baktırıyordum. Kısa bir süredir Fal Sepetini denemek istedim. Belki faydası olur size diye deneyimlerimi paylaşacağım.
Öncelikle bu sitede şunu farkettim. Falcılara verilen düşük puanlar ve yorumların çoğu yönetim tarafından silindiğini düşünüyorum. Çünkü hep 5 puan verdim güzel yorumlar yaptım hepsi yayınlandı. Ancak son fal o kadar rezaletti ki ilk defa 1 puan verdim ve memnun kalmadığımı belirttim. Yorum ve puan yayınlanmamış. O yüzden bende bu site güvenilirliliğini yitirdi. Demek ki güzel puanlara aldanıp fal baktırmamak gerektiğini anladığım için daha fazla bu fal sitesini kullanmayacağım.
Seda Aral: Son falım ve tek kötü puan verdiğim bu falcıydı. Hayatımdaki en kötü faldı diyebilirim. Sevdiğim kişiyle karşılıklı severek flörtleşme dönemimiz olmuştu. Falda diyor ki bu kişi sizi dostu olarak görüyor. Böyle bir şeyin imkanı yok, inanılmaz gerçekten. Onun bana düşüncelerini sordum, ona cevap vermemiş de gitmiş hiç tanımadığım yeni birinden bahsedip durmuş. Ne zaman nasıl bir işte çalışacağım soruma da işe başlayınca projelerini çaldırma dikkat et demiş sadece. 6 dklık falın yarısı covid var dikkat et tavsiyelerinden tutun da sen şöylesin böylesine kadar bir ton benim bildiğim şeylerle geçmiş zaten. Bunları yorumda belirttim yayınlanmadığına göre, demek ki 5 puanlı yorumların da doğruluğundan şüphe ediyorum. O yüzden bir daha bu sitede baktırmam. Neyse ki düşük krediydi.
Samantha Grey: 6 dklık faldı ama sorularımın hepsinin cevabı verilmişti. Kişilik analizlerinde başarılıydı. Vadeleri var bekliyorum. Gelecek adına bir şey şu an söyleyemesem de anda güzeldi. Sevdim diyebilirim baktırılabilir.
Yağız Okur: İsmimden numerolojime bakarak başlamış. Sorularıma da yanıt vermiş. Olumlu ve olumsuz her şeyi söyledi. Olumsuzluklarda hak verdiğim şeyler vardı. Çok bayıldığım bir fal olmasa da genel olarak beğendim. Vadeleri var yine beklemem lazım.
Lena Varon: Baktırdıklarım arasında favorim. 15 dklık bir faldı, çok ilgilenmiş. Sanki kendi dertleri gibi hepsine yardımcı olmaya çalışmış. Bir çok ek kartla destekledi. Analizleri çok başarılıydı, o yüzden gelecek adına da bana güven verdi. Kibar ve saygılı birisi. Tekrar giderim diyordum ama siteden mi ayrıldı noldu bilmiyorum göremiyorum.
Arzu Güneş ve Özün Toprak: İkisi de olumlu fallardı. Birbirine paraleldi. Bence denenebilirler, tutarlı olan şeyler vardı. Arzu Güneş çok akıcı konuşuyor ve hak verdiğim yerler vardı. Anlık düşüncelerde analizlerde iyi. Özün Toprak da iyi ama ses kaydı biraz kısıktı, sonlara doğru hiç duyulmadı. Ama mesajda uzun uzun yazıp ilgilendi. İkisinin de vadeleri var.
Gökçe Işık: Bu falcıya emeği için 5 puan verdim güzel yorum yaptım ama sonra farkettim ki saygısızlık yaptığı bir durum olduğu için pişman oldum. Sorduğum soruya göre kendince bir hikaye yazdı, sonra aaa sorunu yanlış okumuşum deyip doğru soruya göre yeni bir hikaye yazdı. O noktada güvenilirliğini yitirdi. Bir de ben olsam senin gibi yapmazdım mantıklı olalım falan diyor. Bu saygısızlıktır bana göre, haddini bilmeyen yorumlarda bulunma hakkı yok. Vadeler verdi ancak açıkcası bekleme gereği bile duymuyorum. O kadar yüksek puanı olmasının nedeni tatlı dilli olması diye düşünüyorum. Ve benim de yaşadığım üzere düşük puan ve yorumlar bu falcıda da yayınlamıyor sanırım.
Esra Cesur: Öncelikle konuşmasında çok saygılı biri. Diğerleri gibi hayatımlı tatlımlı konuşmuyor ve olumsuz bir şey söylediğinde yanlış anlamayın lütfen vs. diyor. Bu falcı bana nedense güven verdi. Olumlu ve olumsuzu söylemiş. Dediği şeyleri bekleyeceğim hoşuma gitti. Beğenmediğim tek yanı fal sonrası soru kısmında soru yanıtlamıyor pek, geçiştiriyor. Ancak önemli olan fal tabi ki, onun dışında beğendim, denenebilir.
Alev Seçkin: Bu fal ilk falım olduğu için vade konusunda bilgi verebilirim. İş konusunda dediği şeyler olmadı. Aşk konusunda bilmediği yerler de bildiği yerler de vardı. Ama tekrar baktırmam, benim için pek de tatmin edici değildi.
Bende beğenmediklerinizi beğendim. Alev hanım gökçe hanım seda hanım gayet iyi baktılar.Onlar bişeyleri hissediyor ve söylediklerini dinliyorum.Yani mantıklı ya da mantıksız cümleleri abartılacak şeyler değil. :) Eğer katlanamıyosanız fal baktırmayın :)Herkese merhabalar :) Ben daha önce Binnaz abla ve Tellwe'de fal baktırıyordum. Kısa bir süredir Fal Sepetini denemek istedim. Belki faydası olur size diye deneyimlerimi paylaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?