- 25 Mart 2022
- 387
- 400
- 18
- 31
Azıcık da olsa bilen ya da şekilleri çözen yorum yapabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de onu gördüm ama çocuk mu nedir bilemedimHiç anlamam ama kalbin üstünde duran,kucağında kuğu tutmuş bir kız gördüm. Bilmiyorum artık nedir
Çevremde hiç y harfinden kimse yokben y harfli birini gördüm
Kız sen kahve de mi biliyorsun?İçip geliyorum hemen.ben y harfli birini gördüm
Çocuk gibi sankiEvet ben de onu gördüm ama çocuk mu nedir bilemedim
Yeni biri olabılır belkiÇevremde hiç y harfinden kimse yok
Evet yani sallamıs olmuyum ama cok az evetKız sen kahve de mi biliyorsun?İçip geliyorum hemen.
Bir ara sözünü alayım o zaman.Evet yani sallamıs olmuyum ama cok az evet
Ne zaman istersen bakarım canımtabii kiBir ara sözünü alayım o zaman.
Karşılıklı biriyle konuşuyorsun sanki yakın zaman önce bir şeyleri sonlandirmissin yada sonlandiriyorsun.yol kavşağında cikmissin yeni bir yol çizeceksin kendine.Azıcık da olsa bilen ya da şekilleri çözen yorum yapabilir mi
Pampiş ne oluyoruz?Sen de mi biliyordun kahve falı?Redvelvet'den sözümü aldım,senden de alayim.Karşılıklı biriyle konuşuyorsun sanki yakın zaman önce bir şeyleri sonlandirmissin yada sonlandiriyorsun.yol kavşağında cikmissin yeni bir yol çizeceksin kendine.
Birazcık arkadaşlar arasında bakılir ya öyle panpisim.Pampiş ne oluyoruz?Sen de mi biliyordun kahve falı?Redvelvet'den sözümü aldım,senden de alayim.
Olsun kız,ben hu kadarını bile yapamıyorum☺Birazcık arkadaşlar arasında bakılir ya öyle panpisim.
Fala inanma falsiz kalma panpisimmOlsun kız,ben hu kadarını bile yapamıyorum☺
Her şeyin en iyisi olsun istiyorsun ..esin ,sevgilin yada partnerin daha kaba sen daha ince dusuncelisin .. naif birisin her ortama ayak uydurabilen .. beceriklisin her anlamda bence ..tutumlusun , hem de hamaratsın .. yavasa hızlı ,hizliya yavvas denk gelirmiş ilişkilerinde (arkadaşlık vs .)de olabilir her zaman veren tarafsin .. çok fazla düşünüyor merak ediyorsun sevdiklerini , seni merak etmeyenleri bile ayıp olmasın diye aradığın olmuş . Bu huyun bazen artı olarak karşına çıktığı gibi bazen de uzuyo yer yer seni bir araba mevzusu var gibi kendine mi almayı duusnuyorsunuz yoksa kendini daha da deneyimlendirmek istiyorsun bu konuda bir düşüncenin olduğunu hissediyorum ..ödemeler var hanece ya yeni ev ya taşınma bilemiyorum.. ben de isminde m,r,yada t yada hepsi bu harflerde birini görüyorum ..bu kişi tıp sektörüyle alakalı ilaç ,kimyasallarla alakalı olabilir bir yerde bulunuyor bir konuşmanız var yakın zamanda .. kendi tarafın ailende bir miras olayı var sabretmen laizm medeni durumunu bilmediğim için partner diyorum koca ,sevgili de olabilir o yüzden dedimAzıcık da olsa bilen ya da şekilleri çözen yorum yapabilir mi