- 19 Kasım 2021
- 4
- 4
- 1
- 22
- Konu Sahibi peripella07
-
Psikolojik yardım almak istemez misiniz?Kahve içtim ve uygulamaya atmak için fal kapattım sonra fincandan “vızzzz” diye çok ince bir ses çıktı ve ses durmadı ben de korktuğum için daha fincan tam soğumadan açtım. Biraz korktuğum için falı atasım da gelmedi ama sonra amaaan nolabilir ki diye düşünüp falı falcıya göndermek istedim. Gönderirken resmi siteye yüklemekte çok zorlandım adeta yüklememem için telefon elinden geleni yaptı ve bu sefer de acaba yüklememeli miyim diye düşündüm. İflah olmaz biri olduğum için zar zor da olsa yükledim ve gönderdim ama böyle fallı mistik şeylerden çok korkarım. Şimdi cevabı bekliyorum falcıdan çok korkuyorum bu ses neden gelir korkunç bir sebebi var mı bunun?
Çok isterimPsikolojik yardım almak istemez misiniz?
Çok isterim
Sadece bu konu için üyelik açması....troll filan olmasını umuyorum
Kesin size evrenden mesaj var.Kahve içtim ve uygulamaya atmak için fal kapattım sonra fincandan “vızzzz” diye çok ince bir ses çıktı ve ses durmadı ben de korktuğum için daha fincan tam soğumadan açtım. Biraz korktuğum için falı atasım da gelmedi ama sonra amaaan nolabilir ki diye düşünüp falı falcıya göndermek istedim. Gönderirken resmi siteye yüklemekte çok zorlandım adeta yüklememem için telefon elinden geleni yaptı ve bu sefer de acaba yüklememeli miyim diye düşündüm. İflah olmaz biri olduğum için zar zor da olsa yükledim ve gönderdim ama böyle fallı mistik şeylerden çok korkarım. Şimdi cevabı bekliyorum falcıdan çok korkuyorum bu ses neden gelir korkunç bir sebebi var mı bunun?
ayhhhh çok iyi yaİflah olmaz biri olduğum için
çok keskin cevaplarÇok isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?