Fal - falcı - hoca için çalmadık kapı bırakmayanlar

nunuhs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
51
3
Kimimize fal değince akan sular duruyor tıpkı benim gibi. Yok iş yok aşk derken hep merak içinde oluyoruz :)
Arkadaşlar ben zamanında aramadığım görüşmediğim insan bırakmadığım için bu seferde fayda görmüşken benim faydam dokunsun dedim. Senelerce fal bir yana hoca hoca dolaştım 6 senenin sonunda rahat nefes aldım. Tabii geçen zaman içindeki bütçe açığını siz düşünün :))))
İstanbul, edirne, eskişehir, adapazarı, hatay, ankara, urfa,antep, konya, antalya, suriye, fas ve mısırı dolaşmam üzere yaklaşık 4 ay oluyor işinin ehli kişiye ulaştım !

Arkadaşım bu sayfayı sayısı kabarsın diyemi açtın söylemiyceksen yazma değil mi ama.

Arkadaşım bu sayfayı sayısı kabarsın diyemi açtın söylemiyceksen yazma değil mi ama.

Arkadasim 1 sitenin yenisiyim iki kere acmisim ayni konuyu 2. Cisi okuduysan yazdiklarimi bizler fayda gorduk ihtiyaci olan varsa faydali olalim diye actim sayfayi kabarsin diye degil . Soylemiyeceksem niye acayim sayfayi ????
Bursada kişi buradan telefon verilebiliyormu bilmiyorum?

MERHABA BAYANLAR BEN KIZILAYDA Bİ FALCIYA GİTTİM DAHA ÖNCEKİLERİN FOS OLDUGUNU ANLADIM KADIN SURİYELİ BİRSÜRÜ MÜŞTERİSİ VAR ARAPCA HARFLER İLE BAKIYOR BAŞBAKAN YİĞENİ MİLLETVEKİLLERİ HEP ONA GİDER DENEMEK AMACLI OTURDUM ÖNÜNE HERSEYİ TAKIR TAKIR SÖYLEDİ KADIN İSİM VERİYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR MÜTHİŞ BİŞEY HERKESE TAVSİYE EDERİM MUTLAKA DENEYİN BU TELEFONDAN FAL BAKTIGI MEKANA ULAŞABİLİRSİNİZ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ 50....

Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABA BAYANLAR BEN KIZILAYDA Bİ FALCIYA GİTTİM DAHA ÖNCEKİLERİN FOS OLDUGUNU ANLADIM KADIN SURİYELİ BİRSÜRÜ MÜŞTERİSİ VAR ARAPCA HARFLER İLE BAKIYOR BAŞBAKAN YİĞENİ MİLLETVEKİLLERİ HEP ONA GİDER DENEMEK AMACLI OTURDUM ÖNÜNE HERSEYİ TAKIR TAKIR SÖYLEDİ KADIN İSİM VERİYOR DEDİKLERİ ÇIKIYOR GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR MÜTHİŞ BİŞEY HERKESE TAVSİYE EDERİM MUTLAKA DENEYİN BU TELEFONDAN FAL BAKTIGI MEKANA ULAŞABİLİRSİNİZ BİLGİ ALABİLİRSİNİZ 50....
merhaba mekanın ismi yada telefon numarası varmı sizde acaba

Arkadasim 1 sitenin yenisiyim iki kere acmisim ayni konuyu 2. Cisi okuduysan yazdiklarimi bizler fayda gorduk ihtiyaci olan varsa faydali olalim diye actim sayfayi kabarsin diye degil . Soylemiyeceksem niye acayim sayfayi ????
Bursada kişi buradan telefon verilebiliyormu bilmiyorum?
Selam canım sana özelden mesaj attım bakabildin mi

X