- 6 Şubat 2018
- 485
- 195
-
- Konu Sahibi ilginchakkatenn
kuzuuuu özele gelllMerhaba kızları’m Hem sohbet edelim, hem fal bakışalım diye bu forumu açtım.Biliyorsunuz , biz kızlar fala meraklıyız, huyumuz kurusunYaklaşık 3 seneye yakındır kahve falı bakıyorum,hislerim kuvvetli.
Falıma bakanın , falına bakacağım.Ama bi istisna olabilir, enerjimin tuttuğu , fala ihtiyacı olduğunu hissettiğim insanlara karşılıksız bakabilirim :’)
Fallarda aşırı iddialı değilim, baktığım insanların olumlu yorumlarını aldım.Haydii bakalım, başlayalım fallaşmaya
bir daha özele gel nazarla ilgili kuzuuuuMerhaba kızları’m Hem sohbet edelim, hem fal bakışalım diye bu forumu açtım.Biliyorsunuz , biz kızlar fala meraklıyız, huyumuz kurusunYaklaşık 3 seneye yakındır kahve falı bakıyorum,hislerim kuvvetli.
Falıma bakanın , falına bakacağım.Ama bi istisna olabilir, enerjimin tuttuğu , fala ihtiyacı olduğunu hissettiğim insanlara karşılıksız bakabilirim :’)
Fallarda aşırı iddialı değilim, baktığım insanların olumlu yorumlarını aldım.Haydii bakalım, başlayalım fallaşmaya
Benimle enerjin tutmuştu , bidaha tutar mı ki acabaMerhaba kızları’m Hem sohbet edelim, hem fal bakışalım diye bu forumu açtım.Biliyorsunuz , biz kızlar fala meraklıyız, huyumuz kurusunYaklaşık 3 seneye yakındır kahve falı bakıyorum,hislerim kuvvetli.
Kuzu sen at falı bakarıZBenimle enerjin tutmuştu , bidaha tutar mı ki acaba
Tamm canımKuzu sen at falı bakarıZ
canım bir özele gelir misin?Kuzu sen at falı bakarıZ
karşılıklı fal mı bakıyon canımBenimle enerjin tutmuştu , bidaha tutar mı ki acaba
Yok canım, hiç anlamam o işlerden.. arkadaş bakıyo sadecekarşılıklı fal mı bakıyon canım
okeyYok canım, hiç anlamam o işlerden.. arkadaş bakıyo sadece