Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tarot bakiyorum.Gerçekten iyi fal bakabilecek biri var mı #fal
Gerçekten iyi fal bakabilecek biri var mı #fal
Ben varım. Özelden iban atıyorum. Kahve için 600 tarot için 1000 sihirli küre için 1500 tl gönderin sonra tekrar konuşalım
Piyasa şartları şekerim. Yap rekabetini sen kap müşteriyi
Hem sende sihirli küre var mı? Yoktur kiiiiYa neden ekmegimle oynuyorsunuz?
Gerçekten iyi fal bakabilecek biri var mı #fal
Şoyle bi konunuz var tuhafin tuhafiMerhaba ben 27 yaşındayım 4 senelik evliyim 1 de çocuğum var 2 yaşında ailemle yaşıyoruz fakat o bana ayrı eve çıkmak istediğini söylediğinde ben istemiyorum çünkü kendi evimizde otururken çok kavgalar ediyorduk beni çok fazla kiriyordu bir türlü o evlilik hayatına adapte olamıyorum eşimi seviyorum ama o narsist egoist ve öfkeli biri çocuğuyla ilgili değil benimle de öyle böyle ve alkol kullanan bir insan her gün bende sabah kalkıp kahvaltı hazırlayan biri değilim o enerji o istek hiç yok içimde beni kızımdan başka bir şey motivasyon etmiyor
Boyle de bi konunuz varMerhaba evde sarma sarıp bir ekmekciye vererek kaç lira kazanç sağlarız
Hem sende sihirli küre var mı? Yoktur kiiii
Bu dolandırıcıya kanmayın ben 50 liraya bakarım…Ben varım. Özelden iban atıyorum. Kahve için 600 tarot için 1000 sihirli küre için 1500 tl gönderin sonra tekrar konuşalım
Sahte küredir o. Sihirli küre dünyada üç kişide var biri bende. Büyükannemin büyükannesinin büyükannesi cadıymış, yakılırken iki yaşındaki kızının beşiğine saklamış ordan bana kadar geldinasil yok bikerem benim kurem var 7 sulaleyi goruyor siz kiminle dans ediyorsunuz heyyyttt.
Aaaa ölücü. 50 liralık falda ancak bir kısmetin var falan çıkar.Bu dolandırıcıya kanmayın ben 50 liraya bakarım…
Sahte küredir o. Sihirli küre dünyada üç kişide var biri bende. Büyükannemin büyükannesinin büyükannesi cadıymış, yakılırken iki yaşındaki kızının beşiğine saklamış ordan bana kadar geldi
Hep mutsuzluktan yapıyorum ben bunlarıYasattiginizi yasamadan olmeyeceksiniz. Sirf ekmegimle oynamak icin yaziyorsunuz ama yemezler. Kadinin dusmani yine kadin.
Napiyorsunuz falciyi?Genellikle atiliyor böyle üyeler bilerek neden yapiyorsunuz.Gerçekten iyi fal bakabilecek biri var mı #fal