Fal bakmak isteyen var mı ?

Bakmak günah ama hayal dünyam geniştir ımmm bakimmm fincanda bise yok nerdeyde yüreğin ferah yalniz tabakta baya olaylar oluyor sen kaciyorsun biri seni kovaliyor yada sen birini ellerini uzatmissin yakalamaya calisiyorsun bu biri degil bi is esya herhangi ulasmaya calistigin bise olabilir bide F harfi gordum

Genelde tuttuğu söylenir ama bilemiyorum bir yorumlayayım..

Bir çalar saat görüyorum arkasında yeşillik var.Güzel tatlı bir bebiş görüyorum birisi hamile veya doğum yapacak olabilir, sanırım herşeyi fazla kafana takmıyorsun yeri geldimi düşünüp duruyorsun ama içinde olmasını istediğin birşey var.

Birisi ağlayabilir yada ağlamış bu sende olabilirsin veya bir başkası da olabilir.Etrafında kalıplı bir erkek var tanıdığın yakının sanırım senin hareketlerini izliyor, bir erkek bir dişi kuş görüyorum birbirleriyle cilveleşiyor eşin olabilir evli olduğunu düşünüyorum sevgilinde olabilir tabi..

Birisi sana bir konuda yardım eli uzatıyor,sevmediğin birisi var etrafında cidden hoşlanmıyorsun.

Çok fazla göz var üzerinde senin kötülüğünü isteyen iyi olmanı istemeyen..

Tutarsa bileyim

F harfi kimki : )

Canım evli değilim sevdiğim insanla da aram bozuldu

F harfi kimki : )

Bilemedim ki onu da sen biliceksin ama yinede cok inanma telve sonucta bide hayal dunyasi herkese gore degisir sevdiginle de duzelir ins duzelmezse de hayirlisi böyleymis herseyde vardir bir hayir buarada anlamissindir ben cok kaderciyim öylede olmak gerekiyor sonucta hepimiz icin yazilan bir kader var

Bu arada bi kısmını tutturdun

seni tebrik ederim şu an hepsini tutturdun gerçekten sezgilerin kuvvetliymiş :)

Arkadaşlar merhaba, sembol fal diye bir uygulama var androidde. ordan fal baktırmak istiyorum ancak kredim yetersiz. Eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim. yapmanız gereken ise sembol fal uygulamasını indirip oradaki kredi kazan bölümüne girip arkadaşının davetiye kodunu gir kısmına küçük harflerle yazmak. şeklinde yani. sonra tamam diyorsunuz. bu kadar sadece. daha sonra uygulamayı silebilirsiniz. ya da siz de fal baktırabilirsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…