- 23 Mart 2017
- 44
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi MASmaviiiiiiiiiiiiiiiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde tuttuğu söylenir ama bilemiyorum bir yorumlayayım..
Bakmak günah ama hayal dünyam geniştir ımmm bakimmm fincanda bise yok nerdeyde yüreğin ferah yalniz tabakta baya olaylar oluyor sen kaciyorsun biri seni kovaliyor yada sen birini ellerini uzatmissin yakalamaya calisiyorsun bu biri degil bi is esya herhangi ulasmaya calistigin bise olabilir bide F harfi gordum
F harfi kimki : )Bakmak günah ama hayal dünyam geniştir ımmm bakimmm fincanda bise yok nerdeyde yüreğin ferah yalniz tabakta baya olaylar oluyor sen kaciyorsun biri seni kovaliyor yada sen birini ellerini uzatmissin yakalamaya calisiyorsun bu biri degil bi is esya herhangi ulasmaya calistigin bise olabilir bide F harfi gordum
Canım evli değilim sevdiğim insanla da aram bozulduGenelde tuttuğu söylenir ama bilemiyorum bir yorumlayayım..
Bir çalar saat görüyorum arkasında yeşillik var.Güzel tatlı bir bebiş görüyorum birisi hamile veya doğum yapacak olabilir, sanırım herşeyi fazla kafana takmıyorsun yeri geldimi düşünüp duruyorsun ama içinde olmasını istediğin birşey var.
Birisi ağlayabilir yada ağlamış bu sende olabilirsin veya bir başkası da olabilir.Etrafında kalıplı bir erkek var tanıdığın yakının sanırım senin hareketlerini izliyor, bir erkek bir dişi kuş görüyorum birbirleriyle cilveleşiyor eşin olabilir evli olduğunu düşünüyorum sevgilinde olabilir tabi..
Birisi sana bir konuda yardım eli uzatıyor,sevmediğin birisi var etrafında cidden hoşlanmıyorsun.
Çok fazla göz var üzerinde senin kötülüğünü isteyen iyi olmanı istemeyen..
Tutarsa bileyim![]()
anlaşılan düzelmicek aram.Canım evli değilim sevdiğim insanla da aram bozuldu![]()
F harfi kimki : )
Tabakta ne var ama doğru söylüyosun olduğu kadar olnadığı kader :)Yalniz bisi diyimmi tabak okadar net ki sanki kalemle cizilmis gibi![]()
Bu arada kpss ye giricem onu kovalıyorum galiba :)Tabakta ne var ama doğru söylüyosun olduğu kadar olnadığı kader :)
Bu arada bi kısmını tutturdunGenelde tuttuğu söylenir ama bilemiyorum bir yorumlayayım..
Bir çalar saat görüyorum arkasında yeşillik var.Güzel tatlı bir bebiş görüyorum birisi hamile veya doğum yapacak olabilir, sanırım herşeyi fazla kafana takmıyorsun yeri geldimi düşünüp duruyorsun ama içinde olmasını istediğin birşey var.
Birisi ağlayabilir yada ağlamış bu sende olabilirsin veya bir başkası da olabilir.Etrafında kalıplı bir erkek var tanıdığın yakının sanırım senin hareketlerini izliyor, bir erkek bir dişi kuş görüyorum birbirleriyle cilveleşiyor eşin olabilir evli olduğunu düşünüyorum sevgilinde olabilir tabi..
Birisi sana bir konuda yardım eli uzatıyor,sevmediğin birisi var etrafında cidden hoşlanmıyorsun.
Tutarsa bileyim![]()
Orası belli olmaz belkide karşına yeni biri çıkar üzme böyle şeyler için kendinianlaşılan düzelmicek aram.
Hayırlı olsunBu arada bi kısmını tutturdun![]()
seni tebrik ederim şu an hepsini tutturdun gerçekten sezgilerin kuvvetliymiş :)Genelde tuttuğu söylenir ama bilemiyorum bir yorumlayayım..
Tutarsa bileyim![]()