Fal Bakımı

Morviss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
23
0
Bu konuyu babyster adlı üye için açtım. Özel mesaj yazamıyorum o yüzden buradan sormam gerekti. Fal konum kapatıldığından beri siteye girmediğim için mesajınızı şimdi gördüm fal için ikinizinde saç göz ve ten rengi gerekiyor yazarsanız sizin falınıza bakacağım.​

bırtek onamı bakacasınız?
baska bırılerıne de bakacaksanız bende adayım:)

bırtek onamı bakacasınız?
baska bırılerıne de bakacaksanız bende adayım:)

İlişki falı baktıracaksanız yaşınızı saç, göz ve ten renginizi yazınız. Aynı şekilde karşınızdaki kişininde yaş, saç, göz ve ten rengini ve sorunuzu yazınız.
Eğer ilişkiyle ilgili bir fal istemiyorsanız sorunuzu yazmanız yeterli.​

İlişki falı baktıracaksanız yaşınızı saç, göz ve ten renginizi yazınız. Aynı şekilde karşınızdaki kişininde yaş, saç, göz ve ten rengini ve sorunuzu yazınız.
Eğer ilişkiyle ilgili bir fal istemiyorsanız sorunuzu yazmanız yeterli.​

gercekten bakarmısınzızzz
cok tsk ederımm

ben 17.07.1986 sac goz kahverengı kumralım
sevdıcegım 25.04.1986 sac acık kumral goz ela ten acık tenlı
cıkmaya basladıgımız tarıh
12.08.2007
gelecegımız ıle ılgılı bı yorum ıstıyorum cok tsk ederımmmm

merhabalar benim ilişkim yok.bu yıl sonu evlilikle biten bir ilişkim olurmu?teşekkürler..

Banada bakarmısınız dün sevgilimle ayrıldık ama barışma ihtimalimiz var gibi...

Ben: 25.03.1994 sac kumral goz yeşil beyaz tenliyim
O:06.08.1993 sac acık kumral goz kahverengi beyaz tenli
Çıkma tarihimiz
09.10.2010

Bu konuyu babyster adlı üye için açtım. Özel mesaj yazamıyorum o yüzden buradan sormam gerekti. Fal konum kapatıldığından beri siteye girmediğim için mesajınızı şimdi gördüm fal için ikinizinde saç göz ve ten rengi gerekiyor yazarsanız sizin falınıza bakacağım.​

saçım kızıl beyaz tenliyim.ela gözlüyüm.oda elaya yakın gözleri bugday tenli koyu saçlı kahvenin koyusu çok teşekkür ederim şimdiden

biz ayrıyız ama baya bi zamandır. sonumuz nolur tekrar birleşme olur mu arar mı beni onu merak ediorum canım

vala ne yalan soleyım acıkcası fala hıc ama hıc ınanamam burclar falan da benı hıc ılgılendırmez ama ılk kez baktırmak ıstıyorum merak ettım :KK1:

bu arada hayatımda bırılerı yok sadece kendımı tarıf edıyım 16.07.1991 dogumluyum kahve gozluyum bu arada dogl sac rengım kestane ama su an avatardakı resmım sac rengım ve de beyaz tenlıyım lutfen bakın ılk kez baktırcam cok merak ettım :) boy pos kılo da solıcekmıyız kı kusura bakmayın cıdden hıc baktırmadıgım ıcın bılemedım ne bılgı vercemı :KK1:

slm. bende isterim. bekarım. adım handan. 20.03.77liym. hayatıma biri girecekmi? evlilk varmı?

ben : kahverengi gözlü gerçek saç rengim siyah şuanki rengi kızıl ten rengim koyu buğday ( hafif esmer)

sevdiğim kişi : esmer tenli , gözleri bal rengi ela yada kahverengi gibi bişey yakından bakamdığım için anlayamadım, kahverengi saçlı

ben bu insanı uzaktan tanıyorum çok hoşlanıyorum oda bunu biliyor ama karşılık vermiyor onun hakkında bilgi edinmek istiyorum kimi seviyor hayatında biri varmı beni neden sevmiyor diye onun doğum tarihi 13 nisan 1979 lütfen yorum bekliyorum.. teşekkürler..

Hanımlar konuyu açan üye siteden uzaklaştırılmış bilmem farkında mısınız !!

Kızıp söylenmeden, yorum yapmadan önce konuya iyice bi bakın derim !

X