Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ücreti nedir?Günaydın bayanlar fal baktırmak isteyen olursa yardımcı olurum
Oooo çok pahalı teşekkürler ben almayayımMerhabalar ücret 300tl
Fala inanma falsız da kalmaKeşke fala inandığınız kadar bilime inansaydınız.
Sonra dolandırılıyorsunuz işte
Merhabalar bu inanç değil sonuçta insanlar bazi konularda baktirmak istiyor çok şükür kimseyi dolandirmadimKeşke fala inandığınız kadar bilime inansaydınız.
Sonra dolandırılıyorsunuz işte
Aynen ama herseyi bilirsem ne olacakFala inanma falsız da kalma
Yani ihtimaller üzerinden konusuyoruz %50 %50 şans. Ya bilirsiniz ya bilemezsiniz. Ücret çok uçuk geldi açıkçası bana biraz daha uygun olsa baktırırdım. Bir sayfanız vs olsa neyse su an sadece sizin dediklerinize inanıyoruz sonuçta.Aynen ama herseyi bilirsem ne olacak
Bizim burada bin tl değil. Ayrıca internettende baktığım çok oldu hiç bu fiyatları duymadım.Kafelerde 1000den asagi bakan yok ve çoğu dolandirici
Taksimde melekler kafesi var 1000den asagi bakan yok biz dogruyu söylüyoruz kadın bana artıda atti sadece dinledim sonra bittimi dedim kadına ben baktım şaştı kaldı insanların boşlukların böyle yalan soyleyerek dolandrmayn dedimBizim burada bin tl değil. Ayrıca internettende baktığım çok oldu hiç bu fiyatları duymadım.
Siz ne kadar isterseniz peki bakayim size bakalim dogru söyleyeckmiyimYani ihtimaller üzerinden konusuyoruz %50 %50 şans. Ya bilirsiniz ya bilemezsiniz. Ücret çok uçuk geldi açıkçası bana biraz daha uygun olsa baktırırdım. Bir sayfanız vs olsa neyse su an sadece sizin dediklerinize inanıyoruz sonuçta.
300 TLücreti nedir?
Kedileri çok mu seviyoruz300 TL
Evet nerden anladınız?Kedileri çok mu seviyoruz
Sence kaç olur? Kaç yaparsın kız banaUzun zamandir kişi analizi yaparak bakim yapıyorum ben
Siz ne kadar isterseniz peki bakayim size bakalim dogru söyleyeckmiyim