A ayriliksancisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 101 1 26 Ocak 2011 Konu Sahibi ayriliksancisi #1 slm kizlar fal bakabilen varmi? karsilignda bende ona tarot fali bakacam sadece ihtiyacim isim ve burcunuz tabiki ne hakkinda bilgi istiyorsunuz onuda yazin ama dedgim gibi ancak banada bakan olursa
slm kizlar fal bakabilen varmi? karsilignda bende ona tarot fali bakacam sadece ihtiyacim isim ve burcunuz tabiki ne hakkinda bilgi istiyorsunuz onuda yazin ama dedgim gibi ancak banada bakan olursa
sarxix papatya Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 1.544 8 50 30 Ocak 2011 Konu Sahibi ayriliksancisi #2 ben sana bakım canım ozelden yaz.
LiLithy Guru Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2009 492 10 40 2 Şubat 2011 Konu Sahibi ayriliksancisi #3 yavsss valla bilsem bakardımm. Arada bi arkadaslarla kahve falı bakıyoruz ama bizimkisi muhabbetine. Ama sen bana bakarsan hiçte fena olmaz yanimm
yavsss valla bilsem bakardımm. Arada bi arkadaslarla kahve falı bakıyoruz ama bizimkisi muhabbetine. Ama sen bana bakarsan hiçte fena olmaz yanimm
A ayriliksancisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2010 101 1 4 Şubat 2011 Konu Sahibi ayriliksancisi #4 LiLithy .!.: yavsss valla bilsem bakardımm. Arada bi arkadaslarla kahve falı bakıyoruz ama bizimkisi muhabbetine. Ama sen bana bakarsan hiçte fena olmaz yanimm Genişletmek için tıkla... sen istersen en iyisi arkadaslarla muhabbetine bakdirdigin fallarda kal caniiimm
LiLithy .!.: yavsss valla bilsem bakardımm. Arada bi arkadaslarla kahve falı bakıyoruz ama bizimkisi muhabbetine. Ama sen bana bakarsan hiçte fena olmaz yanimm Genişletmek için tıkla... sen istersen en iyisi arkadaslarla muhabbetine bakdirdigin fallarda kal caniiimm