Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakanlar da sonradan kaçıp gidiyor yok oluyorlar kaç tanesi bıraktı. Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum
Bence de. Hevesleniyoruz kalıyor kursağımızda
ya da bakımdan sonra gereksiz sorulara maruz kalmamak için kaçıyorlar :) mesela ben de bakıyordum ama bakmıyorum...çünkü bakımdan sonra sorulan sorulara sinir oluyorum..yazdığımı okusa anlayacak ama hala soruyor... hem de fal enerji işidir,gerçekten bakan insan kolay kolay taşıyamaz o kadar isteği... :)
artık her sebebe açık anlaşılan bakmamk için evet enerji işine katılıyorum haklısın :) ayrıca yine de enerjin yerinde olursa bir gün bakmanı rica edebilirim fırsatçı gibi olmayım da tabi
Yok artık kesinlikle bakmıyorum =)
hehe tövbelisin anlaşılan sen bu konuda :)
tövbe etmiş de değilim ama bakmama kararı aldım kararımdan dönmem :) tövbe eder bir daha tekrarlarsam bakımı çarpılırım falan :d
neyse sen kararını almışsın bu konu da ısrarcı olmamız mantıksız olur :) biz kızlar cidden falı seviyoruz ama ne yapalım :)
dreamlive vardı bi ara...o çok iyi bakıyor :) bayadır yok ama kaçırdı fal tutkunları kısçaazıı :)
hadi ya büyük bir fal tutkunu olaraktan ben kaçırdığıma şu anda üzüldüm cidden ama
=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)
=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)
ben zaten bana da baksın dmeiştim ama herkes bir özenle heyecanla isteyince bir daha söyleyim dedim ben de yine istyorumm falll :)