Fal Bakan Arkadaşlar Var mı ?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
var mı fala bakan bir arkadaş baktırsak şurada tarot felan iyi olurdu aslında :)

Bakanlar da sonradan kaçıp gidiyor yok oluyorlar kaç tanesi bıraktı. Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum

Bakanlar da sonradan kaçıp gidiyor yok oluyorlar kaç tanesi bıraktı. Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum

biliyorlarsa kaçmazlar da öyle ortalığa bakıyorum diye heveslendiren kişilerdir onu diyenler bence :) ama bakan olsa iyi olurdu gerçekten bakan ama :)

ya da bakımdan sonra gereksiz sorulara maruz kalmamak için kaçıyorlar :) mesela ben de bakıyordum ama bakmıyorum...çünkü bakımdan sonra sorulan sorulara sinir oluyorum..yazdığımı okusa anlayacak ama hala soruyor... hem de fal enerji işidir,gerçekten bakan insan kolay kolay taşıyamaz o kadar isteği... :)

ya da bakımdan sonra gereksiz sorulara maruz kalmamak için kaçıyorlar :) mesela ben de bakıyordum ama bakmıyorum...çünkü bakımdan sonra sorulan sorulara sinir oluyorum..yazdığımı okusa anlayacak ama hala soruyor... hem de fal enerji işidir,gerçekten bakan insan kolay kolay taşıyamaz o kadar isteği... :)

artık her sebebe açık anlaşılan bakmamk için evet enerji işine katılıyorum haklısın :) ayrıca yine de enerjin yerinde olursa bir gün bakmanı rica edebilirim fırsatçı gibi olmayım da tabi :KK1:

tövbe etmiş de değilim ama bakmama kararı aldım kararımdan dönmem :) tövbe eder bir daha tekrarlarsam bakımı çarpılırım falan :d

neyse sen kararını almışsın bu konu da ısrarcı olmamız mantıksız olur :) biz kızlar cidden falı seviyoruz ama ne yapalım :)

hadi ya büyük bir fal tutkunu olaraktan ben kaçırdığıma şu anda üzüldüm cidden ama

=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)

=) o duru bakımı iyi bi kızçeydi ya ,fal bakımından ziyade hislerini yazıyordu ...söylediği çok şeyi yaşadım :) Bi deneyeyim şansımı belki ulaşırım kendisine :)

ualşırsan bana da mutlaka haber ver bir tane seda var hislerine ihtiyacı varmış dee selam söyle benden hatta :KK1:

ben zaten bana da baksın dmeiştim ama herkes bir özenle heyecanla isteyince bir daha söyleyim dedim ben de yine istyorumm falll :)

X