• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakırlere destek unıtesı

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Kizlar ben bugun tesadufen ogrendim.Bizim belediye super bir calisma yapiyormus.Evlerimizden aldigi 2.el esyalari temizleyip fakirlere veriyorlar.Verdikleri insanlardan fakirlik belgesi aliyorlar.
Tel numarasini yazayim elinizde kiyafet , esya ne olursa aliyorlar.Bide ihtiyaciniz varsada yardim ediyorlar.
Cok hastayim iyileseyim , en kisa zamanda ziyaretlerinede gidecegim .
Bahcelievler Belediyesi Aile Destek birimi 0212 639 32 61

Son düzenleme:
Canım,birçok belediyelerde bu uygulama var benim oturduğum ilçe belediyesinde de aynı uygulama yapılıyor.İhtiyaç sahiplerine bu imkan sağlanıyor.Cidden güzel bir şey.
Sana geçmiş olsun canım arkadaşım.

Bu çok güzel bi şey gerçekten.Keşke tüm belediyeler uygulasa. a.s.

Canım,birçok belediyelerde bu uygulama var benim oturduğum ilçe belediyesinde de aynı uygulama yapılıyor.İhtiyaç sahiplerine bu imkan sağlanıyor.Cidden güzel bir şey.
Sana geçmiş olsun canım arkadaşım.

İstanbulda bu uygulamayı yapan ilk belediye bizimkiymiş.Ben 2 gun önce gece mail attım belediyeye sabah kendileri beni cepten arayıp sordugum konuyla ilgili bilgi verdiler çok hoşuma gittı. Sonra bu hizmetlerinden bahsetti ve onlarıda aradım okadar sevimli konuştular ki benimle gönüllü olmak istediğimi söylediğimde çok sevindiler. İtiraf edeyim seçim üzeri öğrenmem iyi oldu sırf bu güzel uygulaması yüzünden aynı belediye başkanına oy vericem.Bende burdaki KK nın yardım severlerinden ve daha önce neler yaptıklarımızı anlattım onlarda bizi tebrik etti.:lepi:

İstanbulda bu uygulamayı yapan ilk belediye bizimkiymiş.Ben 2 gun önce gece mail attım belediyeye sabah kendileri beni cepten arayıp sordugum konuyla ilgili bilgi verdiler çok hoşuma gittı. Sonra bu hizmetlerinden bahsetti ve onlarıda aradım okadar sevimli konuştular ki benimle gönüllü olmak istediğimi söylediğimde çok sevindiler. İtiraf edeyim seçim üzeri öğrenmem iyi oldu sırf bu güzel uygulaması yüzünden aynı belediye başkanına oy vericem.Bende burdaki KK nın yardım severlerinden ve daha önce neler yaptıklarımızı anlattım onlarda bizi tebrik etti.:lepi:

Canım ,insanın birilerine yardım etmesinden çok insanı mutlu eden olay azdır bence.Ne güzel bir şeye imza attın,gönüllü olarak görev almada çok sevindirici.Ben ve birkaç arkadaşımız çoktandır gönüllü olarak böyle uygulamalarda görev almanın mutluğunu yaşayanlardanız.:nazar:

Ozgurdu, acaba sadece Bahçelievler'de oturanlardan mı alıyorlar fazla giyim ve ev eşyalarını?

Evet kizlar sordum SUPER birsey her semtten aliyorlarmis ama bir cop posetinden cok olmak kaydiyla. Hazirlayip yukaridaki numarayi aradiginizda adresinden teslim aliyorlar.Hic ugrasmadan yardim etmek bu olsa gerek.Benimde cok hosuma gitti.:1hug:

Süpersin!!!

Hemen kaydetmek lazım bu bilgileri, çok teşekkür ederim, sonunda fazla, kullanmadığım eşyaları verebileceğim güvenilir bir yer buldum galiba!
a.s.

Ziyaretlerine gidersen mutlaka yaz izlenimlerini, olur mu? Çok merak ettim ben nasıl bir zihniyetle çalıştıklarını.

Son düzenleme:
Süpersin!!!

Hemen kaydetmek lazım bu bilgileri, çok teşekkür ederim, sonunda fazla, kullanmadığım eşyaları verebileceğim güvenilir bir yer buldum galiba!
a.s.

Ziyaretlerine gidersen mutlaka yaz izlenimlerini, olur mu? Çok merak ettim ben nasıl bir zihniyetle çalıştıklarını.

Tamam canım.Benimde elimde giyilmemiş erkek tişörtleri var onları alıp yarın fırsat bulursam gidicem veee sizler için fotoda çekicem tabi izin verirlerse.Kızlar bu arada benim belediyeyle hiçbir bağlantım yok.Burada zamanında çok konu olmuştur ne yapalım bu eşyaları diye. Sanırım bu verebileceğimiz en iyi yer.:lepi:

Kizlar ben bugun tesadufen ogrendim.Bizim belediye super bir calisma yapiyormus.Evlerimizden aldigi 2.el esyalari temizleyip fakirlere veriyorlar.Verdikleri insanlardan fakirlik belgesi aliyorlar.
Tel numarasini yazayim elinizde kiyafet , esya ne olursa aliyorlar.Bide ihtiyaciniz varsada yardim ediyorlar.
Cok hastayim iyileseyim , en kisa zamanda ziyaretlerinede gidecegim .
Bahcelievler Belediyesi Aile Destek birimi 0212 639 32 61

ellerine yüreğine sağlık,tüm belediyelere örnek olması gerekiyor.

Ziyaretlerine gidebildin mi? Nasıl durumları? a.s.

Canım belediyeye diyorsan maalesef gidemedim çalışıyorum vakit bulamadım.Eğer ihtiyaç sahibi aileyi kastediyorsan onlara dün fırsat bulup uğradım.2 çekyat 1 halıyla bile mutlular.Ben bugün mutfak için birkaç eşya aldım göndericem.kaydirigubbakcemile5

Sizi tebrik ediyorum.Ben de oğlumun giyilmiş ama çok iyi durumda olan poşetler dolusu kıyafetlerini, ihtiyaç sahiplerine vermek için yer araştırırken rastladım size.Bakırköyde oturuyorum,P.tesi arayacağım.Umarım bana da yardımcı olurlar..

Sizi tebrik ediyorum.Ben de oğlumun giyilmiş ama çok iyi durumda olan poşetler dolusu kıyafetlerini, ihtiyaç sahiplerine vermek için yer araştırırken rastladım size.Bakırköyde oturuyorum,P.tesi arayacağım.Umarım bana da yardımcı olurlar..

Olurlar canım.Çok sıcak davranıyorlar.vereliniortak

Kşke her eblediyede olsa.. Belediye ye bi dilekçe yazıp ilimizdede gerçekleşmesini isticem

Çok güzel uygulama hele de evlenmeden önce Bahçelievler çocuk esirgeme ye imkanım oldukça giderdim..ınanın okadar çok seviniyorlar ki ..hepsi sevgiye ilgiye hasret..
Bu yardım telefonlarına anneme vereceğim bilgilendirme yaptığın için çok teşekkürler

Çok güzel uygulama hele de evlenmeden önce Bahçelievler çocuk esirgeme ye imkanım oldukça giderdim..İnanın okadar çok seviniyorlar ki ..hepsi sevgiye ilgiye hasret..
Bu yardım telefonlarına anneme vereceğim bilgilendirme yaptığın için çok teşekkürler

Rica ederim canım işe yararsa ne mutlu bana.kaydirigubbakcemile5

Back