Fakirler Ölsün Diyen Kızdan Basın Açıklaması | Melda Saf

facebookta 130 arkadaşı varmış. videoyu çekip facebookta arkadaşlarıyla eğlenirken, arkadaşı sandığı birisi başka yerlerde paylaşma ihtiyacı hissetmiş. sonrada teşekkür etmiş.. Önce sitem, şikayet sonra teşekkür.

kesinlikle gereksiz, eğlencesine, eğleniyoruz işte

Videonun birinde haç ve nazi kolyesi var pislük [emoji84]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Özrü kabahatinden büyük.
Gerizekalı desem ban yer miyim acaba? :44::44:

İsraf olduğu kesin de... neyse zekasını sorgulamicam. Parasıyla ona da takviye ettirecek bişiler bulur nasılsa!

Aman ne ciddiye aldılar şu kızı, ağzını açan herkes ciddiye alınacak olsa, yandık yani. Hayır o değilde kızı meşhur edecekler..Yakında bir magazin programını sunarken görürüz, demedi demeyin.

Yaptığı şey beni ilgilendirmez, o kendi vicdan meselesi. Fakat benim güvendiğim arkadaşlarım eğer benim videomu izinsiz başka yerlerde paylaşıyorsa mahkemeye verirdim. Benim yaptığım yanlışı yanlışla düzeltmeye çalmak doğru mu? Ki düzeltmeye çalışmak değil burdaki amaç, amaç sadece dalga geçmek gülmek eğlenmek, insanın arkadaşı bunu yapıyorsa diğer insanlara açıklama yapması çok acınası olmuş tabiki...
Kişi bu dünyada babasına bile güvenmemeli gerçekten...

facebookundan almışlar videoyu 130 tane arkadaşı varmış, insan kendi tek can ciğer arkadaşını tanıyamıyor bazen, 130 kişiye birden güvenmesi mümkün mü, çok inandırıcı gelmedi bana, popüler olmak için yapmış olabilir, baktı insanlar çok takip etti, hemen 2. videoyu patlattı, en fazla bir aylık internet şöhreti işte... unutulup gidecek yakında

Tabi böyle de olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…