Fakirler Ölsün Diyen Kızdan Basın Açıklaması | Melda Saf

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
[video=youtube;mcHbR_jSZA8]http://www.youtube.com/watch?v=mcHbR_jSZA8[/video]

Merhaba ben Melda, paylaştığınız porche arabalı kız, namı diğer estetikli kız şımarık kız ve kimbilir daha üzerime kondurduğunuz o adların bir çoğu.
İnsanların birbirilerini tanımadan, neyi neden yaptığını bilmeden direkt olarak ne gördüysek üzerine yorumlar yapabilecek kadar önyargılı bir toplumuz.
İnsanoğlunun zaafı haline gelmiş ne yazık ki, isterdim ki benim özelim ve sevdiğim insanlar arasında kalsın yıllardır olduğu gibi.
Facebook profil sayfamda toplamda 130 kişi bulunmakta, uzun zamandır bir sürü videolar çekiyorum ve arkadaşım zannettiğim bir takım insanlarla paylaşıyorum kendi aramızda eğleniyoruz.
Fakat ne yazık ki birisi buradan videoları alarak orada burada paylaşma gereksinimi duymuş,teşekkürler.
Bu açıklamayı yapıyorum çünkü yaptığınız ağır hakaretleri ve ithamları haketmiyorum fakat haklısınız ben de durumu bilmeden böyle bir videoyla karşı karşıya kalsaydım
Bu kişi hakkında pek doğru düzgün şeyler düşünmezdim.
estetik demişsiniz, baba parası yiyor demişsiniz peki bunlardan size ne?
ve daha bir çok yorumlar yapmışsınız, hiçbir şeyden haberiniz yokken, sizi neden bu kadar yordu bu video ?
Biraz da oturup içinizdeki diğer insanı sorgulamanızı tavsiye ederim.
kimin ne kadar aptal olduğunu sorgulamak yerine, hayatınıza dair daha fazla faydalı şeyler yapabilirsiniz.
Orada yargılamanız gereken benim sadece orada kurduğum cümleler ve yaptığım hareketler olmalıyken bunlar sizi ilgilendirmez.
ve evet keşke para dağıtıyor olabilsemde bir çoğunuzun da karakterine, kalbine estetik yaptırabilsem belki bir işe yarar.
zengini fakiri gideceğimiz yer aynı, insanların bu dünyada sadece yaptığı iyilikler kalıcak.
bir insanı gülümsetebilmenin değerini milyarlara değişmem.
durumu dile getirmeye çalıştım eğer diğer videoyu izleyipte kırılanlar,sinir olanlar varsa da onlardan da özürdilerim.
sizler de haklısınız çünkü, bilmiyordunuz durumu.
insanların birbirlerini daha fazla yıpratmadığı, önyargıların biraz olsun kırıldığı, gerçekten güvenebileceğimiz insanların artması dileğiyle.
kendinize iyi bakın. onedio

Son düzenleme:
ya sen kalk abuk subuk hareketler yap sonra millet gülüp dalga geçince ''vay sizin karakterinize kalbinize estetik yaptırayım'' falan. yaptığı hareketler gayet saçmaydı komik bile değildi. madem arkadaşları gülsün diye çekiyormuş bizde tiye aldık görünce işte napak yani napak :ssz:

bence gayette zeki, iki günde gündeme oturdu:27:

bugün ki polemikli konulara yetişememişim, bir basın açıklaması düşünüyorum en kısa zamanda :27:

kızcağız soyadını bu kadar güzel taşıyor işte,melda SAF.

Kağıttan da okumayaydı iyiydi:ssz:

Hayatınıza dair daha faydalı işer yapabilirsiniz demiş..:27:

Oysa ben seninle baban Amerika'dayken gezip tozmak, fakirler ölsün diye ağız yamultarak dağıtmak isterdim bebek:31:

üfff ağzını yayındıra yayındıra konuşmaz mı.....harbi saf bu kız...."saftirik manasında"

[video=youtube;-dkWiy-UJEs]https://www.youtube.com/watch?v=-dkWiy-UJEs[/video]
bunun içinde özür dileyecekmisin melda.:ssz:
taksimdekilere ettiğin hakaret için...

zavallı sadece:50:

Sormazlar mı adama facebook ta kendi arkadaşların arasında eğlenmek için fakirlere dil uzatmak ölsün demek ayy çok sıcaaak, sıfır makyaj var yüzümde gibi abuk subuk şeyler söylemek çok mu gerekli şeyler. Kendisi bize aklınca daha faydalı işlerle ilgilenin diyor kendisi böyle videolar çekip eğlenmekle meşgul. Zaten sosyal medyada yayınlanan herşeyin bir gün birilerinin eline ulaşacağını düşünemiyorsa yazık. Porcheye binip hava atmaktan başka gayesi yok.

birilerinin yazdığı ne kadar belli.
anne babası için üzüldüm.paradan başka bir şey vermemişler çocuklarına.
olur da bir gün de verecek paraları kalmazsa o zaman çocuk intihar noktasına kadar gider.

[video=youtube;-dkWiy-UJEs]https://www.youtube.com/watch?v=-dkWiy-UJEs[/video]
bunun içinde özür dileyecekmisin melda.:ssz:
taksimdekilere ettiğin hakaret için...

karakter boynundaki gamalı haçla örtüşüyo desene:27::27:

onlarda sana bayılıyodu, seeeemiyomuş:1::1:

Son düzenleme:
karakter boynundaki gamalı haçla örtüşüyo desene:27::27:

onlarda sana bayılıyodu, seeeemiyomuş:1::1:
yalmız o kadar kafa bulutluki. arkadaki tanımadığı adam sarılmış. onu bile geç fark etti:)

Son düzenleme:
yalmız o kadar kafa bulutluki. arkadaki tanımadığı adam sarılmış. onu bile geç fark etti:)

ayrıca kesin sonradan görme, çekirdekten zengin olsa, sürekli buraya gircek paranız bile yok, fakirler falan filan, bozuk plak gibi tekrarlamazdı, aklına gelmezdi çünkü:27:

olur da bir gün de verecek paraları kalmazsa o zaman çocuk intihar noktasına kadar gider.

tabi o zamana kadar madde kullanımından ölmezse...:ssz:

o fakirleri aşağılayana kadar adam arkada ayak üstü kızı götürdü ya.....:60:

bilkentte okuyormuş, saf mı saf ayağına mı yatır anlamadım hala

şimdi twetterdan çoşuyo, Everybody Twitter diye :1::1:

Back