- Konu Sahibi tourmaline
-
ben fakirin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çook memnunum.Bence o küçük süpürge gibi olanlar evde kalabalık edip kullanışlı olmaz.Nasıl olsa normal süpür gen vardır küçük bir süpürge daha kullanışlı olur bence
bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben[/QUOTE
Evet o kırmızı olan çok güzel çok kullanışlı bizde evde kullanıyoruz bende aynısından çeyizimede almayı düşünüyorum.
bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben
bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben[/QUOTE
Evet o kırmızı olan çok güzel çok kullanışlı bizde evde kullanıyoruz bende aynısından çeyizimede almayı düşünüyorum.
kırmızı olan saplı mı yoksa sadece el süpürgesi mi ? ya bi de o çok ağır değil mi ? kolunuzu ağrıtmıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?