• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fakir Şarjlı Süpürge Tavsiyesi. Hangisini Almalıyım?

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
şunlar arasından hangisini tavsiye edersiniz _?

Fakir Sapıo Dik Şarjlı Süpürge - Fakir
downloadBLOB.jsp

9.6 V Ni
220 - 240 V Ac şarj adaptörü
Cyclonıc filtreli el şarjlı süpürgesi
0.5 L toz haznesi
Şarj destek ünitesi
Turbo fırçalı yer aparatı
Metalik mavi renk

Fakir duplex plus cyclonic dik şarjlı süpürge
makethumb.aspx

* 12 V güçlü batarya
* 'Cyclone' teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans
* Toz torbasız ve kablosuz kullanım
* 20 dakika aralıksız çalışma
* Ayrılabilen şarjlı el süpürgesi
* Katlanabilen tutma sapıyla kolay muhafaza
* Pil Göstergesi
* Tüm zeminlerde kullanabilen multi-vac dönen fırça
* Yıkanabilir filtre
* Kullanışlı şarj ünitesi

Fakir duplex cyclonic dik şarjlı süpürge‏

makethumb.aspx

* 12 V güçlü batarya
* 'Cyclone' teknoloji ile emiş gücü kaybı olmadan yüksek performans
* Toz torbasız ve kablosuz kullanım
* 20 dakika aralıksız çalışma
* Ayrılabilen şarjlı el süpürgesi
* Katlanabilen tutma sapıyla kolay muhafaza
* Tüm zeminlerde kullanabilen multi-vac dönen fırça
* Yıkanabilir filtre
* Kullanışlı şarj ünitesi

Son ikisinin birbirinden farkı ne anlamadım zaten ?

Bunların el süpürgesi şeklinde olanlarından alıcaktım ama o kadar ağırlarki , böyle birşey daha kullanışlı olur diye düşündüm ..

Siz ne dersiniz ? Kullandınız mı hiç bu tiplerden ?

Son düzenleme:
2 ve 3 numaranın farkı sanırım sadece rengi.bende bu tür elektrolux aldım çeyize ama daha kullanmadım. ya 2 numarayı ya da 3 numarayı al

bunlar kullanışlı mı acaba ? çekme güçleri iyi midir , şarjı ne kadar dayanır, sonracığıma ağır mı acaba kullanmada güçlük yaratır mı çünkü diğer el süpürgelerinden alıcaktım fakat o kadar ağırlarki taşımaları dert olur diye düşündüm..

başka marka model tavsiyeleriniz varsa onlara da açığım
:34::31:

ben fakirin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çook memnunum.Bence o küçük süpürge gibi olanlar evde kalabalık edip kullanışlı olmaz.Nasıl olsa normal süpür gen vardır küçük bir süpürge daha kullanışlı olur bence

ben fakirin şarjlı el süpürgesini kullanıyorum çook memnunum.Bence o küçük süpürge gibi olanlar evde kalabalık edip kullanışlı olmaz.Nasıl olsa normal süpür gen vardır küçük bir süpürge daha kullanışlı olur bence

canım o el süpürgeleri çok ağır değil mi ?
seninki fakirin hangi modeli ?

Son düzenleme:
bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben

bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben[/QUOTE

Evet o kırmızı olan çok güzel çok kullanışlı bizde evde kullanıyoruz bende aynısından çeyizimede almayı düşünüyorum.

bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben

bende 5 aylık evliyim fakirin şarjlı süpürgesini aldım ve kullanıyorum da tavsiye ederim elektrk süpürgesi gibi gücü var diyebilirim ama benimkinin dış yüzeyi kırmızı olandan 139 tl almıştım ben[/QUOTE

Evet o kırmızı olan çok güzel çok kullanışlı bizde evde kullanıyoruz bende aynısından çeyizimede almayı düşünüyorum.

kırmızı olan saplı mı yoksa sadece el süpürgesi mi ? ya bi de o çok ağır değil mi ? kolunuzu ağrıtmıyor mu?

Back