Elektrikli Süpürgeler Fakir Room Master Buharlı Temızleyıcı mi yoksa Heissman Süpürge Fonksiyonlyu mu alsam

ogfza

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
2
0
Merhaba,

İkizlerimin olması sebebiyle işlerimi kolaylaştırmak adına dik süpürgeye ihtiyacım var. Toz alma ve buhar fonksiyonu olan bir makine olsun istiyorum, uzun bir araştırmadan sonra seçeneklerimi 2'ye indirdim. Forum sayfalarında kullanıcı yorumlarına ulaşmaya çalıştım ama özellikle Heissman'ı kullanan pek insan yok galiba, bu 2 makinadan birini kullanan varsa yorumlarınızı iletebilir misiniz lütfen.

Room Master Elektrikli Dik Süpürge ve Buharlı Temizleyiciyi mediamark da gordum gecen hafta. Bende kararsiz kaldim alip almamak konusunda. Kullanan arkadaslar varsa goruslerinizi yazarsaniz ck sevinirim.

Ben de room Master almak istiyorum
Hem süpürme hem silme işlevini tek aletle yapabilecek olmak çok pratik olacaktır özellikle mutfak ve banyo gibi çıplak zeminlerde..
Fakat ben mağazada elime aldım oldukça ağır bir alet kolumu normal süpürgeden fazla yorar mı endişe ettim o konuda
Ve fiyatı çok değişkenlik gösteriyor en uygun ve güvenilir internet sitesi hangisi araştırdınız mı sizler ?

ben room master aldım mutfağım çok büyük ve çalıştığım için sürekli elimde süpürge ile geçmem lazımdı ama room masterle 10 dk mutffağımı hem süpürdüm hem de sildim mükemmmel artık elimden düşmez

Merhaba arkadaşlar bende bir elektronik Mağazası'nda denedim süpürge özelliğini yalnız emiş gücü 400 watt olan bir makine evimdeki şarjlı el süpürgesinden bile az çekti! İlgili kişiye sordum bu normalmi diye evet yanıtını aldım.

Arkadaşım evinizdeki kullandiğiniz kuvvetlimi çekiyor yoksa kızın dediği gibi az çekiyor.

Yani araştırmalarıma göre 400 watt halıyı kaldıracak güçte olmalı. Denediğim kağit bile kalıramazdı.

Hoşcakalın

bende çok heveslendim,aldim bu ürünu,ama pişman oldum,çunku emiş gücu çok kotu,tavsiye etmem,keşke ayri alsaydim süpürgeyi ve buhar temizleyiciiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…