Fakir Cyclonic Şarjlı El Süpürgesi&essenso öğütücülü kahve makinası SATILMIŞTIR.

BANDAG

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.080
14
158
Bursa
...............

ÜRÜN AÇIKLAMALARI

10.8 volt şarjlı el süpürgesi
Etkili temizlik için çıkabilen turbo fırça
Duvara monte edilebilen şarj ünitesi
Yumuşak tutma sapı
Kablosuz kullanım kolaylığI

AZ KULLANILDI İSTEYEN OLURSA BENDEKİ RESİMLERİNİDE EKLERİM.FİYATI PAZARLIKSIZ 40 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
..............

Çekirdek kahve öğütücüsü: Otomatik olarak kahve çekirdeklerini öğütür ve toz kahveyi kahve hazırlama bölümüne aktarır.
İstediğiniz saatte kahvenizin otomatik olarak hazırlanması için programlama özelliği
Kahvenin sıcak kalmasını sağlayan termostatlı taban
Damlamayı önleyen anti-drip sistem
1,5 lt. kapasiteli cam karaf
Çıkarılabilir ve yıkanabilir filtre

pazarlıksız 30 tl

Merhaba,

İlanda yer alan kahve makinesini almak istiyorum. Makinenin model numarası veya nitelikleri ile ilgili bilgi verebilir misiniz.
Fiyat 30,00 TL sanırım. Hangi şehirdesiniz, İstanbul'da iseniz elden alabilirim. Fiyat teyidi ve teslime ilişkin bilgi bekliyorum. Teşekkürler.

essenso filtre kahve makinesi diye geçiyor üzerinde herhengi bir model numarsı yazmıyor niteliklerini ilanda belirttim aslında ister öğütülmüş kahve kullanıyorsunuz istersenizde makine kendi öğütüyo sıcak tutma özelliği var zaman ayarı var .
Ben bursadayım ürünü ptt kargo ile gönderibilirm anca. FİYATI EVET 30 TL BU ARADA

Son düzenleme:
Kuzum sarjli supurgenin garantisi dewam edior mu?bide nie satiorsun memnun deil misin

Son düzenleme:
Garantisi bitti canimya dikey süpürgem olduğu için bunu kullanmiyorum oyuzden satmaya karar verdim

canım ürün miktarını hesabıma havale yapıyosun bende ürününü kargoya verip takip numaramı gönderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…