- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
Valla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarna bak şimdide peynirli makarna yiyeceğimYooo yoooo yooooğğ bir kase yulaf yidim sensin karbonhidrat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarna bak şimdide peynirli makarna yiyeceğimYooo yoooo yooooğğ bir kase yulaf yidim sensin karbonhidrat
Ah sesi kulagıma geldi şuankalk hamme yiyek desem benden önce gider mutfapa
Kız üj bej kilo verdik geri mi alakValla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarna bak şimdide peynirli makarna yiyeceğim
Sonrada 10 litre su içiyorum diyo tabi içersin yakar adamı oValla sahurda vazgeçilmezim erişte peynirli ya da makarna bak şimdide peynirli makarna yiyeceğim
korkuyom şimdi hissedecekAh sesi kulagıma geldi şuan
Ahahah kokusunu almıştır o kesinkorkuyom şimdi hissedecek
Kesin ondan uyumuyoAhahah kokusunu almıştır o kesin
Yaaaaa kilo mu veriyorsunn canımmm öyle bir niyette isen tabiii no karbonhidratKız üj bej kilo verdik geri mi alak
Birazcık yese uyurdu aklı orda çünkü uykuya veremiyorKesin ondan uyumuyo
Aynen kuzum 10 kilocuk fazlam varYaaaaa kilo mu veriyorsunn canımmm öyle bir niyette isen tabiii no karbonhidrat
Uykusu açılır yeri get de yat senBirazcık yese uyurdu aklı orda çünkü uykuya veremiyor
Ama her akşam öyle değil ama favoriler arasında ikisiSonrada 10 litre su içiyorum diyo tabi içersin yakar adamı o
Kuzum inşallah çabucak verirsin detoks deniyor musunAynen kuzum 10 kilocuk fazlam var
İyi be gidiyorum yarın öğlene kadar uyurum da cok ararsın beniUykusu açılır yeri get de yat sen
Maydanoz limon detoxu yapıyomKuzum inşallah çabucak verirsin detoks deniyor musun
Yok işimi bitirririmİyi be gidiyorum yarın öğlene kadar uyurum da cok ararsın beni
Yapma yapma noo cok yanlışAma her akşam öyle değil ama favoriler arasında ikisi
Şimdi bişey dicektim de bu kızda ne kaba demesinlerYok işimi bitirririm
pissss pis karı . Sün yaptı diye bugün yapmıcak . Iyyyu dokunmaaaağhŞimdi bişey dicektim de bu kızda ne kaba demesinler
Susuyorum tamam benim yarına işim yok hıh