- 12 Mart 2019
- 14.401
- 33.724
Gösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diyeKaseyi elime aldım reyyanı ayağıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diyeKaseyi elime aldım reyyanı ayağıma
Gel sende kervana katil gece kervanıHoşbuldum canım
Bitirdim kaseyi yatağın altına yittim sessizceGösterme kaseyi ona görürse hiç uyumaz annee annee diye
uyanıktı o da yatacaaağdı güyaGel sende kervana katil gece kervanı
Genelde gececiyimdir ama sahurda tam sabahlıyorumGel sende kervana katil gece kervanı
Heh cok iyi yapmışsın küçük yulafçı bırakmazdıBitirdim kaseyi yatağın altına yittim sessizce
Ah kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavaboBende dün sahursuz tuttum bugün kızlae uyanınca dedim kalkim yoksa alarm kurduğum halde kalkamazdım
Sen caydırdın kızım etiket yapmışsın nasıl cevap vermiyim sana görüpteuyanıktı o da yatacaaağdı güya
Son 1 saate kadar bilmedim sonra pertAh kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavabo
He he bokluHeh cok iyi yapmışsın küçük yulafçı bırakmazdı
Genelde gececiyimdir ama sahurda tam sabahlıyorum
Suya cok yüklenmem ben nekadar içersem okadar susuyorum arkadas yalan o işlerAh kuzim kıyamam zor olmadı mı sahursuz ben açlığa dayanırım ama susuzluk çok zor gerçekten sadece o ezana yakın vakitte 2 kilo su içiyorum sonra 5 DKK da bir lavabo
Dünden hazırmışsınSen caydırdın kızım etiket yapmışsın nasıl cevap vermiyim sana görüpte
Boklu deme kızıma susHe he boklu
Ah kıyamam kuzum ya lütfen ye güzelce gelsin karbonhidratlar hahahahhaSon 1 saate kadar bilmedim sonra pert
Öyleymişim heDünden hazırmışsın
Yooo yoooo yooooğğ bir kase yulaf yidim sensin karbonhidratAh kıyamam kuzum ya lütfen ye güzelce gelsin karbonhidratlar hahahahha
Susuz yapamam çok zor ya işte piskolojik olarak içersem çok susamam mevzusu aslında birşeyin olduğu yokSuya cok yüklenmem ben nekadar içersem okadar susuyorum arkadas yalan o işler
kalk hamme yiyek desem benden önce gider mutfapaBoklu deme kızıma sus
Açlık ince çizgimiz dedim sana daha bugün
Evet tamamen psikolojik inanki ben bunu çözdümSusuz yapamam çok zor ya işte piskolojik olarak içersem çok susamam mevzusu aslında birşeyin olduğu yok