Ooo güzel haberler var o zamanEvimi temzilemeye gittimne kahvesi dutum hınç oldum
Yok kuzum ev çok soğuk doğal gaz Erzurum soğuğunda gelmiş 400 lira düşün ki site hiç yakmiyo annemin ev kömürlü biraz daha ısınsın hava gecicem gidip gelene dondum vallaOoo güzel haberler var o zamaneve mi geçiyon artık
Hee iyi canım antep de çok soğuk yaYok kuzum ev çok soğuk doğal gaz Erzurum soğuğunda gelmiş 400 lira düşün ki site hiç yakmiyo annemin ev kömürlü biraz daha ısınsın hava gecicem gidip gelene dondum valla
Burası felaket vallaHee iyi canım antep de çok soğuk ya
Iyiyizz kuzumm acıktık doyurduk karnımızıIyiyim kuzum şükür sen nasılsınalmira nasil
O neyMigrenben Kız sayfanın APK si varmis ya yeni fark ettim
Yani iki saat Google girmeden telefonunda kurulumu oluyo o bildirimler telefon ekranında oluyo
Misafirlerden sonra birr kaçamak benimde hakkım
He benimki öyleYani iki saat Google girmeden telefonunda kurulumu oluyo o bildirimler telefon ekranında oluyo
Allah kahretmeye seni daha bı de Soruyo APK ne diye puhHe benimki öylesana günaydın o zaman
İsmini bilmiyom beAllah kahretmeye seni daha bı de Soruyo APK ne diye puh
Maşallah size kuzumIyiyizz kuzumm acıktık doyurduk karnımızı
Kuranı okudum geldim
BeybiimmMaşallah size kuzum
Bana da desene kurulumu var yükle diye olugyom bildirimlere bakarkenİsmini bilmiyom be
Herzaman duamadasın guzel kuzum
Kurulum var yükleBana da desene kurulumu var yükle diye olugyom bildirimlere bakarken
Ayyy kıyamam sana bebeğim yorma kendiniHahahahaha öyle yaa kocaalar pis boğaz olunca tabii aylar önce çok yapardım açma börekler su böreği falan şimdi edemiyorum belim kopuyo
Amaaaannn yaptınmıAyyy kıyamam sana bebeğim yorma kendini