Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

cat-sleep.gif

günaydın gençler 💛
Jou Jou
karamel Latte karamel Latte
Minnosprenses Minnosprenses
Noisy Girl Noisy Girl
Madammor Madammor
mavikelebek34 mavikelebek34
Pandora27 Pandora27
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
MssPARE MssPARE
Fatmazell Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan Elhan
Lna16 Lna16
M Melekcat
Simurgp Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal ASSOSyal
bebeklinick bebeklinick
Cookiie Cookiie
bir mucizee bir mucizee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Anteplililili Anteplililili
Zekta1 Zekta1
H a p p y H a p p y
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun
Nosking Nosking
Ecemhasan35677 Ecemhasan35677
Morrmeneksee Morrmeneksee
Lavinia_98 Lavinia_98
memurhanim memurhanim
Almila0606 Almila0606
i p e k i p e k
coconatt coconatt
İyi geceler dutum :KK60::KK68:

Tabikidee yenii uyandım dutum enerjim yerinde depresyonsuz ama yarına her an girebilirim bilememm :halay::halay::süslü::süslü::super::spor::KK49::KK76:

Bizim derdimiz toplu etiket nasıl yapılırdı öğrendik çiçeğim bunu o yüzden kusura bakma😍😍 Rabbim işini kolaylaştırsın tam da tahmin ettğimiz şeyleri demiş doktor perişim hayırlısı olsunn inşAllah🥰🤲🏻🌺🌺
Öyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım 😔 bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işte 😔😔

Öyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım 😔 bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işte 😔😔
Önceden bana kolay gelirdi ama şimdilerde gördükçee ve öğrendikçe perişim gözüm korkuyor ama napacazz işte🥺🥺 çok mu acıdı muayne kuzumm istersen bir kaç tane daha araştır onlarda aynısını derse birinde kararlı olursun. tüp bebek topiklerinde sor bir perişimm

Önceden bana kolay gelirdi ama şimdilerde gördükçee ve öğrendikçe perişim gözüm korkuyor ama napacazz işte🥺🥺 çok mu acıdı muayne kuzumm istersen bir kaç tane daha araştır onlarda aynısını derse birinde kararlı olursun. tüp bebek topiklerinde sor bir perişimm
Yok anlamadım kuzum hiç. Biraz bekletti sonra sanırım transfer ederken kullanılan birşeue benzer birşeyle gecişi kontrool etti rahime. Muayene sonrası biraz acı hissettim iç kısımda baya.
Bakcam bakalım canım. Hayırlısı hakkımızda artık

2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu :KK43: herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.
bunlara bile raziyiz ya Allah selamete cikarsin bizim gibi bekleyis icinde olanlari insaAllah

2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu :KK43: herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.
bunlara bile raziyiz ya Allah selamete cikarsin bizim gibi bekleyis icinde olanlari insaAllah
Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir şeyler olur

Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir mıcize olur diye umut ede edede bir hal oldum artık. Sanırım bize bu zorlu yollardan Başka care yok. Neyse sonuca varalımda Allah vercek inşallah gücü kuvveti ☺️

Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir mıcize olur diye umut ede edede bir hal oldum artık. Sanırım bize bu zorlu yollardan Başka care yok. Neyse sonuca varalımda Allah vercek inşallah gücü kuvveti ☺️
İnşallah 🤲🏼 bizede yazilan bu elden bisey gelmiyor. Gerekenleri yapiyoruz gerisi Allah a kalmis tevekkül edip bekleyeceğiz 😇

• Beğen
Reactions: Jou
X