- 16 Aralık 2019
- 20.346
- 81.107
- 31
Tamam yok depresyon gel bi sarılalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam yok depresyon gel bi sarılalım
İyi geceler dutum
günaydın gençler
Jou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
i p e k
coconatt
İyi geceler ablacımİyi geceler dutum
Öyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işteTabikidee yenii uyandım dutum enerjim yerinde depresyonsuz ama yarına her an girebilirim bilememm
Bizim derdimiz toplu etiket nasıl yapılırdı öğrendik çiçeğim bunu o yüzden kusura bakma Rabbim işini kolaylaştırsın tam da tahmin ettğimiz şeyleri demiş doktor perişim hayırlısı olsunn inşAllah
Önceden bana kolay gelirdi ama şimdilerde gördükçee ve öğrendikçe perişim gözüm korkuyor ama napacazz işte çok mu acıdı muayne kuzumm istersen bir kaç tane daha araştır onlarda aynısını derse birinde kararlı olursun. tüp bebek topiklerinde sor bir perişimmÖyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işte
Yok anlamadım kuzum hiç. Biraz bekletti sonra sanırım transfer ederken kullanılan birşeue benzer birşeyle gecişi kontrool etti rahime. Muayene sonrası biraz acı hissettim iç kısımda baya.Önceden bana kolay gelirdi ama şimdilerde gördükçee ve öğrendikçe perişim gözüm korkuyor ama napacazz işte çok mu acıdı muayne kuzumm istersen bir kaç tane daha araştır onlarda aynısını derse birinde kararlı olursun. tüp bebek topiklerinde sor bir perişimm
2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.Öyle oldu kuzumda kafam çok karışık ya of bilmiyorum. Biraz daha doktor kapısını aşındırsammı yoksa başlasammı kısa yoldan bilmiyorum. Valla bıktım muayene olmaktan da bıktım bugün birde muauene ederken transfer provası gibi birşey yapmış doktor uugunmuyum diye. Anlamadım ama sonradan acısını çok hissettim. Miğdem bulandı artık bı durumlardan ya isyan etmek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin ama işte
Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir şeyler olur2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.
bunlara bile raziyiz ya Allah selamete cikarsin bizim gibi bekleyis icinde olanlari insaAllah
Gerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir mıcize olur diye umut ede edede bir hal oldum artık. Sanırım bize bu zorlu yollardan Başka care yok. Neyse sonuca varalımda Allah vercek inşallah gücü kuvveti2 bucuk senedir neredeyse her ay doktora gidip ve her seferinde alttan muayene oldum o hissiyati durumu cok iyi bilirim berbat bir duygu herseyin kadin bedeni uzerinde olmasi buyuk haksizlik derim her zaman.
bunlara bile raziyiz ya Allah selamete cikarsin bizim gibi bekleyis icinde olanlari insaAllah
İnşallah bizede yazilan bu elden bisey gelmiyor. Gerekenleri yapiyoruz gerisi Allah a kalmis tevekkül edip bekleyeceğizGerçekten öyle ya büyük bıkmışlık hissiyatı geldi bana artık. İnşallah bir mıcize olur diye umut ede edede bir hal oldum artık. Sanırım bize bu zorlu yollardan Başka care yok. Neyse sonuca varalımda Allah vercek inşallah gücü kuvveti
ayyy evett kiz dünden beri herkes iyice saldı kendiniJou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
i p e k
coconatt
Saliha40
X xnobodyx
Eee kahveler içildi mi . Pazar diye sanırım çok sessiz buralar
Müsait olmasam coşarsınızayyy evett kiz dünden beri herkes iyice saldı kendini
sabah kahvaltı yerine kahve içiyorum ben pazar bana hiç etki etmedi valla 7 den beri ayaktayım ana olmak zorJou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
i p e k
coconatt
Saliha40
X xnobodyx
Bende 7 de uyandımsabah kahvaltı yerine kahve içiyorum ben pazar bana hiç etki etmedi valla 7 den beri ayaktayım ana olmak zor
pazar günü 7 de uyananlar olarak allah belamızı vermiş benceBende 7 de uyandım
Pazar günü kaçamaksız geçiyo sende durum nasılpazar günü 7 de uyananlar olarak allah belamızı vermiş bence
Kiz ev temizligiyle ugrastim anca bitirdim simdi bebe salliyom uyusunlarda yaparim bi kayfe✌Jou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
MssPARE
Fatmazell
M Mevsim hep bahar
Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
Anteplililili
Zekta1
H a p p y
Mi-Ok Yun
Nosking
Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
memurhanim
Almila0606
i p e k
coconatt
Saliha40
X xnobodyx
Ben içtim uyanmadanKiz ev temizligiyle ugrastim anca bitirdim simdi bebe salliyom uyusunlarda yaparim bi kayfe✌