Etmez miyimBana da dua edebilir misinadım pınar kuzum , aşılama yaptırdım 5 gün önce . Bu 2.asilamam idi birde tüp bebek tedavisi gördüm
Hoşgeldin canımİyi geceler kızlar biraz yürüdüm kitab okudum geldim
korumammı sen gel hele gır su kaynayan kazana koruöamı senı .Ver pecamamı niye alıyon
Çok güldüm Allah bizi napmasın
Koru beni koru beni hatunumm
Yoook 2 gün serbest burda sarıyız biz canimKız yasak yok mu oralarda
Bana da dua edebilir misinadım pınar kuzum , aşılama yaptırdım 5 gün önce . Bu 2.asilamam idi birde tüp bebek tedavisi gördüm
Hojjbuldumm nasilsin canimEtmez miyimrabbim bu tedavinle bebeğine kavuşmanı nasip etsin. Bizim için zor Allah için kolay ol desin olsun inşallah
Hoşgeldin canım
Ooo iyisiniz maşallahYoook 2 gün serbest burda sarıyız biz canim
İyiyim h m cim sen nasılsınHojjbuldumm nasilsin canim
İyi geceler canımBen geldim ve gidiyorum kızlar herkese iyi geceler uyku moduna geçmem lazım sabah iş var aaaa ahhh ne güzel cumartesi çalışmayacağım yasak geldişimdi mışıl mışıl uyurum
Zaten hiç kırmızı olmadık şükür masmaviydik açık sarıyız şuanBiss kırmızı olduk
Karpuz kesicektik nereye patrona da verirsinBen geldim ve gidiyorum kızlar herkese iyi geceler uyku moduna geçmem lazım sabah iş var aaaa ahhh ne güzel cumartesi çalışmayacağım yasak geldişimdi mışıl mışıl uyurum
İyi geceler canımBen geldim ve gidiyorum kızlar herkese iyi geceler uyku moduna geçmem lazım sabah iş var aaaa ahhh ne güzel cumartesi çalışmayacağım yasak geldişimdi mışıl mışıl uyurum
Neresi bırasıZaten hiç kırmızı olmadık şükür masmaviydik açık sarıyız şuanheryerde güller açmis zTen Eki Görüntüle 2812558
Biz oranjBissde
Doğunun incisiNeresi bırası
bizde kırmızı harıtada cogu yer kırmızıBiss kırmızı olduk
Yok canım yok patronun bu ara moreli bozuk kesin beni izliyor kameradan elimden telefon düşmüyor ne zaman fırçalayavak acabaKarpuz kesicektik nereye patrona da verirsin
Öpüyoruz canımmİyi geceler canım
Bende kaçayım kızlar çok keyifli Bi sohbeti yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
Off harika ya benim ilde anca ırmaklar akıyor falanZaten hiç kırmızı olmadık şükür masmaviydik açık sarıyız şuanheryerde güller açmis zTen Eki Görüntüle 2812558
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?