- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.616
- 548
Beni tutabilirsin ben yemek yapmaya bayılırımAl benden de o kadar . Yalan söylemek istemiyorum bende aynıyım yemek yapmayı hayatım boyu sevmedim yapinca yapıyorum hatta lezzetli yapıyorum ama sevmiyorum yapmayı . Keşke yemek için birini tutsam o yapsa
ben çok severim yemek yapmayı kektir börektir pastadır yemektir uğraşırım akşama kadarYemek yapmayi hic sevmiyorum.
Mecbur olmasam yapmam onla bunla karnimi doyururumkeske temizlik yapmak gibi yemek yapmak da bana zevk verse..
amin canım alışır elbet utanmasın onun için herşey kaybolsa kolaylık olur bulunur rabbim böyle şeylerle sınamasın kimseyiBacılar geldimanneme sevgi izi yaptırdık dün . Utanıyo saklamaya çalışıyo biraz da üzgün ... rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ele ayağa düşürmesin
Ben sana hiç kıyar miyim minnoşumBeni tutabilirsin ben yemek yapmaya bayılırım
Ayy canım benimBen sana hiç kıyar miyim minnoşum
Amin canım zaten dr u artık tek başına dışarıya çıkma demişamin canım alışır elbet utanmasın onun için herşey kaybolsa kolaylık olur bulunur rabbim böyle şeylerle sınamasın kimseyi
Yanında biri olsun herzaman canımAmin canım zaten dr u artık tek başına dışarıya çıkma demiş
Aynen canım dikkat ediyoruz sağolasınYanında biri olsun herzaman canım
Allah sifa versin insallah acisini gostermesin canimBacılar geldimanneme sevgi izi yaptırdık dün . Utanıyo saklamaya çalışıyo biraz da üzgün ... rabbim tüm hastalarımıza şifa versin ele ayağa düşürmesin
Sağol canım rabbim kimseye yaşatmasınAllah sifa versin insallah acisini gostermesin canim
Biraz geç cvp vermis olcam ama .d hic iş bitmiyor degil mi işe gidince en azindan işler evde kalmis oluyor kafa rahatEve geçince bende anladım ki zormuş
Kesinlikle öyle yani çalışıyorum yetişemiyorum diyordum eve geldim gene yetişemiyorumBiraz geç cvp vermis olcam ama .d hic iş bitmiyor degil mi işe gidince en azindan işler evde kalmis oluyor kafa rahat
Ev işi bitmez hele çocuk varsa daha fena şu saat oldu hala işim bitmediKesinlikle öyle yani çalışıyorum yetişemiyorum diyordum eve geldim gene yetişemiyorum
Yoklama alınıyor kızlar nerdesinizNerdesiniz kızlar
Yoklama alınıyor kızlar nerdesiniz
Masal burada
Efenin_Annesi LaRisaCca athena Minnosprenses Chocolita M Mevsim hep bahar
2 tane yaramaz bıdık kuşum varEv işi bitmez hele çocuk varsa daha fena şu saat oldu hala işim bitmedi
Unuttuğum var mı @buralardutluuugduYoklama alınıyor kızlar nerdesiniz
Masal burada
Doğum günü partisiYoklama alınıyor kızlar nerdesiniz
Masal burada
Yoklama alınıyor kızlar nerdesiniz
Masal burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?