- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Hiç anlamıyorum inan ki. Çünkü mutlaka yapacak bi işim oluyo. İşi bitirip yatağa giriyorum üstümü örter örtmez daha dalmadan uyanmaya başlıyolar yemin ederim. Sensör takmışlar gibi. Hiç şaşmaz
3,5 yaş canım. Tam anlama , merak, soru sorma zamanı. Onun da uyku rutini yeni yeni düzene biniyoBiri 9 aylik, digeri?
Oyy allah yardimcin olsun.
Yarışmada var ya her yer bildirim yetişemiyorumBen eoksam buraya gelirim şu zaman geçsin ve görün ben buradan çıkmam,
AhahajajYarışmada var ya her yer bildirim yetişemiyorum
3,5 yaş canım. Tam anlama , merak, soru sorma zamanı. Onun da uyku rutini yeni yeni düzene biniyo
Evet yarın gece bitecek değil mi oylamaYarışmada var ya her yer bildirim yetişemiyorum
Salı günü bitecek canimEvet yarın gece bitecek değil mi oylama
Evet canım burası hoş geldinKahve icilen başlık burasi miydi? Konulari karistirdim yav
Tamam canımSalı günü bitecek canim
Sakin olduklarında evetOyy allah yardimcin olsun
Ama tadindan da yenmez simdi onlar.
Hoşgeldin canım burasıKahve icilen başlık burasi miydi? Konulari karistirdim yav
Ahahahah1 fincan neyine yetmiyor sufle 2 fincan ne diye yiyorsun hadi şimdi sığın siğinabilirsen ah Nur ah sen adam olmazsın
Bir pişmanlık hikayesi
Yazan :i p e k
Sakin olduklarında evetama bazen oturup ağlıyorum inan. Yetişemiyorum herşeye. 2 saatlik uykuyla gezdiğim zamanlar çok. Sabrım kalmıyo hiç . Tuvalete giremiyom. Bazen 3 gün duş alamıyom a bunların yüzüne . Rabbim dileyen layık olan herkese nasip etsin bunlara da cümlesine de hayırlı ömrler versin
Helal olsun canım bende nescafe yaparımm
Nalinn o emojileri istiyorummmm
Çokça aminDarısı sana ve tüm isteyenlere
Ahh ahh derken anıların mı canlandıAyy muhteşem çok tatlı yaa ,kız burda me işin var git kocanın dibine ah ah
Tamam kahveli emoji de kabul edilirYeni oturdum kahve yapmasin , her yer bildirim
Gell kız burası çay da olur püskevit de olur su da olur gazoz da olurKahve icilen başlık burasi miydi? Konulari karistirdim yav
İlimiz de aklına aynı şey gelmiş
Aklını sevemmm böbüşümİlimiz de aklına aynı şey gelmiş
Bi kendime gelsem burayada gelecegim de uykum geliyor suan benim sol gozum yataga bakiyor hatta goz kirpiyor opucuk atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?