Hangi sporları yapıyorsun canım bende yürüyüş hoşuma gidiyor açık havaya geldim fırsata çevirdimBacim ben kalca calisirken cok terliom bir de karin calisirken setleri artttirinca. Ise yariyo baya.. yuruyecek durumum yok maalesef cocuklari birakip cikamiom
Şey biraz ters bi günündeydim deHe ya bi baktim bu top tufek dalio bi uyeye o da salak gelmis burda ticaret yapmaya calisio watsap grubuna katilimci ariolarmis falan fistan
Ama aferin dutuma iyi payini verdi karinin
Pilates egzersizleri favorim. Bolgesel calisma yapiyorum yakinda direnc bandi falan aldiricam esime zaten evde dambil da var ama dambilla sadece squat yapiyorum agzima edilioHangi sporları yapıyorsun canım bende yürüyüş hoşuma gidiyor açık havaya geldim fırsata çevirdim
He biliom sjsjsjsjŞey biraz ters bi günündeydim de
Oh oh yaraSın insan bazen kilo versen dahi spor yapmadıkça sıkılaşmıyor malesef bende 3 haftadır 63 kiloda sabit kaldım aç gezdiğim günler bile oldu delirdim artıkPilates egzersizleri favorim. Bolgesel calisma yapiyorum yakinda direnc bandi falan aldiricam esime zaten evde dambil da var ama dambilla sadece squat yapiyorum agzima edilio
Bulurum şimdiHe ya bi baktim bu top tufek dalio bi uyeye o da salak gelmis burda ticaret yapmaya calisio watsap grubuna katilimci ariolarmis falan fistan
Ama aferin dutuma iyi payini verdi karinin
Harika bi yerdesin nilosum bende evde dört donucemHangi sporları yapıyorsun canım bende yürüyüş hoşuma gidiyor açık havaya geldim fırsata çevirdim
Dün evdeydim başım döndü 14 bin adım yaptım anca aynı yere dön dolaşHarika bi yerdesin nilosum bende evde dört donucem
Aynı yaştayız senleBen ne yaparım ki ya bez degistiririm ya mamalarini hazırlarım yada ev temizlerim
Metabolizmani hizlandirman lazim ozaman. Su sisene bazen limon sık bazen sirke damlat canim ise yariyorOh oh yaraSın insan bazen kilo versen dahi spor yapmadıkça sıkılaşmıyor malesef bende 3 haftadır 63 kiloda sabit kaldım aç gezdiğim günler bile oldu delirdim artık
Malesef kuzum ama çıkamıyorum mecburumDün evdeydim başım döndü 14 bin adım yaptım anca aynı yere dön dolaş
Kolay gelsin canım benimBen ne yaparım ki ya bez degistiririm ya mamalarini hazırlarım yada ev temizlerim
Metabolizmani hizlandirman lazim ozaman. Su sisene bazen limon sık bazen sirke damlat canim ise yariyor
2 çocuklu hemideSen evli misinNi454
İçerde de insan deli oluyoMalesef kuzum ama çıkamıyorum mecburumidare ediyom, pazartesi aticam.kendimi sokaga
Sorma felaket hemdeİçerde de insan deli oluyo
O da mı temizledim yazlıkları çıkardık kışlıkları elvede hoş geldin bahar yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?