Merhabalar kızlarnasılsınız ben şükür iyiyim siz sormadan diyim hepinize hayırlı ve güzel bir pazar diliyorum
Bal kutummmmmMerhabalar kızlarnasılsınız ben şükür iyiyim siz sormadan diyim hepinize hayırlı ve güzel bir pazar diliyorum
Allah'ım çokca iyilik versinAllah iyilik versin beybii, bugunumuze şükür❤
Sagol canım sanadaMerhabalar kızlarnasılsınız ben şükür iyiyim siz sormadan diyim hepinize hayırlı ve güzel bir pazar diliyorum
Bizde seni canımAllah'ım çokca iyilik versinkuzum . Güzel kalplerinizden öpüyorum
❤Allah'ım çokca iyilik versinkuzum . Güzel kalplerinizden öpüyorum
Bak bende gaza gelcem sımdı haaAyy çok heyecanlı
Gel gel bu spor olayları gazla oluyo canımcimBak bende gaza gelcem sımdı haa
Şissst ben de renksizle pilates diye topik mi acsam ajsjsjsjsjsj eveeeet hatunlar simdi sol bacaaaaamizi galdiriyokkk indiriyokkkk dizler duzzz hadeeee hop asagaaa hop yokariBak bende gaza gelcem sımdı haa
Çok önceden TV de bir kanalda sabahları plastes yapardı bende daha ortaokula gidiyorum ama sanki çok ihtiyacım varmış gibi denk geldikçe izler hareketleri yapmaya çalışırdım
Valla guzel vucutlu hatunlarin spor yapislarina bakip gaza geliomGel gel bu spor olayları gazla oluyo canımcim
Ben ozamanlar esim askerde diye evde enerjimi bunlarla harciodum sjsjsjsjsjÇok önceden TV de bir kanalda sabahları plastes yapardı bende daha ortaokula gidiyorum ama sanki çok ihtiyacım varmış gibi denk geldikçe izler hareketleri yapmaya çalışırdımaklımda bulunsun Ramazan'dan sonra başlayım.
İveeeeettt eeendiiiirr galdıııır gaaaaaldır indiiiiirŞissst ben de renksizle pilates diye topik mi acsam ajsjsjsjsjsj eveeeet hatunlar simdi sol bacaaaaamizi galdiriyokkk indiriyokkkk dizler duzzz hadeeee hop asagaaa hop yokari
Kesinlikle canım beyin herseyi yaptırırValla guzel vucutlu hatunlarin spor yapislarina bakip gaza geliombeyni inandirmak da onemli
Ossurmayin ha sakin tutun gıçınızı hooop indirrr galdırrrİveeeeettt eeendiiiirr galdıııır gaaaaaldır indiiiiir
Şaka yapıyorum kuzum. Ben baslarım ama emzıklıyım ya onun bitmesini bekliyorum. Diyetle birlikte baslıcam cunku. Yoksa sımdı baslarsam sunu yemedim soyle boyle der vicdan yapar kafaya takarım. Hele bir emzik olayım bıtsın de hayırlısıylaGel gel bu spor olayları gazla oluyo canımcim
Aynen canim emzirirken zor insan gaza da gelemezŞaka yapıyorum kuzum. Ben baslarım ama emzıklıyım ya onun bitmesini bekliyorum. Diyetle birlikte baslıcam cunku. Yoksa sımdı baslarsam sunu yemedim soyle boyle der vicdan yapar kafaya takarım. Hele bir emzik olayım bıtsın de hayırlısıyla
Ayy inş canım, senin durumun çok daha önemli sonra hepsi olurŞaka yapıyorum kuzum. Ben baslarım ama emzıklıyım ya onun bitmesini bekliyorum. Diyetle birlikte baslıcam cunku. Yoksa sımdı baslarsam sunu yemedim soyle boyle der vicdan yapar kafaya takarım. Hele bir emzik olayım bıtsın de hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?