Anam maşallah yaşlarıda yakın. Zor oluyordur ama Allahım can saglıgı versin AMİNYok değil ama küçük ikisi de. Büyk 3,5 yaşında küçük 9 aylık
Ayneen çoook zorr. Diyorum ya 2 saatlik uykuyla geziyomAnam maşallah yaşlarıda yakın. Zor oluyordur ama Allahım can saglıgı versin AMİN
He bende oyle gece kac kere uyanıyorum emzirmek ıcın. Ama napcan saglıklı olsunlardaAyneen çoook zorr. Diyorum ya 2 saatlik uykuyla geziyom
Evet onun da uykusu yeni düzeliyoHe bende oyle gece kac kere uyanıyorum emzirmek ıcın. Ama napcan saglıklı olsunlardasenin buyuk gece uyanıyormu
Hızlı geçBulaşıkları hallettim de oturdum.
Meyve tabağı yaptım benim çocuklara ve kocaya.
Su içmek istiyorum 4 bardak.
Sohbetinuz çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza ayol gözüm aynen böyle oluyor okumaktan
Pro ya onlarBulaşıkları hallettim de oturdum.
Meyve tabağı yaptım benim çocuklara ve kocaya.
Su içmek istiyorum 4 bardak.
Sohbetinuz çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum hiziniza ayol gözüm aynen böyle oluyor okumaktan
Ben de bayıldım.Profil fotondaki kızın saçları ne güzel ya irlandali İrlandalı
Sen de bir foto koysana ayolProfil fotondaki kızın saçları ne güzel ya irlandali İrlandalı
Türkiye'de de hepimiz kumraliz niyeyse .Ben de bayıldım.
Benim çocukluğuma benziyor sadece sac rengimiz farklı ben kumraldim
Hic sorma ya esmerinin saçı da beyaz tenlinin saçı da hep kahverengi ne tuhaf milletizTürkiye'de de hepimiz kumraliz niyeyse .ne kadar coguz
Hic sorma ya esmerinin saçı da beyaz tenlinin saçı da hep kahverengi ne tuhaf milletiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?