Eriyo ondan sonra salatadan maruldan başka herşeye benziyoBen salatalığı çok bekletmisim korona var diye .
Salatalık değişik bı renge bürünmüştüyiyemedik
Tursuya cevirebilirdim ama turşu yapmayı bilmiyomusum gibi davranmayı tercih ediyorum
Şş annemler duymasınKız Allah seni emi içine az da havuç felan atsaydın bide
Takibe al dedim ya sana kizBaşlayacak da benim haberim olmayacak diye çok korkuyorum
Gözükmedin bugun beybiHoşbuldum Frida
Senden öğrendikten sonra gittim forumları takibe aldım şimdi ha bire bildirim geliyor. Henüz alışamadım biri beni etiketleyip çağırıyor zannediyorum kalbim pıtlıyorTakibe al dedim ya sana kizbildirim geliyo zaten pro üyelik şansı diyo
Delü yaa en çok merak ettiğin yerleri alSenden öğrendikten sonra gittim forumları takibe aldım şimdi ha bire bildirim geliyor. Henüz alışamadım biri beni etiketleyip çağırıyor zannediyorum kalbim pıtlıyor
Olsun gec olsun güç olmasın canım burdasın yaGün içinde giremiyorum ki
He ya ilk yorumu ben yapıyorum bazenDelü yaa en çok merak ettiğin yerleri albazen iyi oluyo ama hemen haberin oluyo herseyden
Afiyet olsun minnosum, daha 45 dakka varİftara dakikalar kaldı iftardan sonra gelirim öpüyorum
NeredesinAfiyet olsun minnosum, daha 45 dakka var
Bursa canımNeredesin
Bana da 40 dakika kaldı
İzmirdenim
Ayy evetBursa canımben önce açacağım yine
Bence değil ama genelde herkes öyle sanıyor. Kapalı insanlar fazla ve camilerimiz türbelerimiz çok fazla sanırım bu yüzdenAyy evetsizin onceymis .
Bursa deyince aklıma Konya gibi taaavvufi sukunetli bı ortam geliyor
Öyle mi ?
Hiç gelmedim daha
Geliyorduk korona başladı
Biz de tamamlandı sıra sizdeAfiyet olsun minnosum, daha 45 dakka var
Evet son dakikalarını canım
Bulaşıkları bile toparladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?