Demi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdınResimdekinden korkuyoruz ondan
Nutella fabrikasını üstüme yapsa ı ıhhhhDemi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdın
Ahahah gazoz içelim gelsin de
Korkmayın o korkanın üstüne geliyor ben o yüzden ondan korkmuyoeum kovalıyorumResimdekinden korkuyoruz ondan
AhahahahNutella fabrikasını üstüme yapsa ı ıhhhh
Nutellaya tav mı oluon aboooo oooooooDemi resmin yanına nutella eklese kesin çağırırdın
Korkmayın o korkanın üstüne geliyor ben o yüzden ondan korkmuyoeum kovalıyorum
Ben perpellacıyımNutellaya tav mı oluon aboooo ooooooo
Sen ona da tav olursun renkssizzzzz nerdesin kız elden. Gidiyorrrrr ahey aheyBen perpellacıyımnutellacı niloş
Ben istediğiniz saatte buradayımAyyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
7 sayfa da Kuran-ı Kerim okudum.
Şimdi bulaşık yikama zamanı.
9 buçukta mi yapıyoruz kahve keyfini ?D u t Niloyatospikk
?
Kim ne zaman uygun olursa hayatım . Allah kabul etsin .Ayyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
?
Yoksa o bana içirecek gazozudavşan gaç tazı govala
Olurum valla yalan yokSen ona da tav olursun renkssizzzzz nerdesin kız elden. Gidiyorrrrr ahey ahey
Çok güzel olduKahve içerken dinleyecegimiz şarkı da benden gelsin hepinize
Bütün kızlar toplandık
Nurcum topik karıştı bunlari diğer topikte yazacaktin kaçim deme ordan yakalarımAyyy geldim. İftarımızı yaptım
Namazımı kıldım.
?
Birleştirek bütün ortak topikleriNurcum topik karıştı bunlari diğer topikte yazacaktin kaçim deme ordan yakalarımben suan kahveyi içiyorum resim atmayım benim tlfnu kız aldı eski telefonumdan giriyorum resmi sabağa anca yükler
Şuan bir adım atacak halim yokHaydiii yidiklerimizi eritekkkkk kalkın oturmaya mı geldddiiiiiiiiiiikkkk lo lo loooooo@HAbibte @ASSOSyal Niloyatospikk @Masalimsensin bebeklinick i p e k @Zerre Minnosprenses @renksizgokkusagi cevizli tarcinli kek @Rya3592 @PeRRieR @LaRisaCca @H M @Busee95 (unuttuklarımı ekleyin la )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?