- 23 Ocak 2016
- 33.055
- 49.386
- 598
Seninki dışı pembe olandı dimi süperdi inan ki ellerine kamerana sağlıkHer işin zorluğu var tospikim ,resimleme yaparken yamulmaktan belim ayrılıyo ama şikayet ediyor muyum etmiyorum
Neden çağırmadınızOoooooo habibi gelmiş inanmıyorum
Bende resimleme işinden ötürü hiç kiyafetleri ikinci elde satamıyorum mesela .Ay çok hoşsunbana resimleme işi çok zor geliyor bıktım ondan belki ben ıvır zıvır satarken çok resim çektim gına geldi
Oylama için bildirim geliyor muSeninki dışı pembe olandı dimi süperdi inan ki ellerine kamerana sağlıkyapmaktan çok o çekim zor geliyor bana ben oylayım yorum yapayım en güzeli
Hepsi karışıkAşağı-yukarı mı sağa sola mı zıpliyoz minnosum
Bildirim gelir yada sizde bakabilirsinizOylama için bildirim geliyor mu
Biz mi peşinde kkosuyoruuuuz
Gel yanıma dil datlımmmmm çifte telli çalıyor habibiyle oynayalım mmhele hele antepliiiiiiii
Canımm sen yok gibisin nerelerdesinNeden çağırmadınız
Ben bu gün süründümHer işin zorluğu var tospikim ,resimleme yaparken yamulmaktan belim ayrılıyo ama şikayet ediyor muyum etmiyorum
O sütü görmezsem bir de tadı ağzıma gelmezse yerim bak teyzem sütlaç yapar hiç süt kokmaz içine portakal rendelemişti birkaç ay önce yedimSeni çok iyi anlıyorum sütlaç fırınd olmadığı sürece yiyemiyorum ama trileçeyi ben yiyorsam inan sen de yersin
Kız niye olacak tatlıların güzelliklerinden ye beni diye bağırıyo hepsi tansiyonum düşeyooNeden kızzz hepsi süper ya çok çekişmeli olacak bu seferki belli üşenmesem ben de katılıcam ama resim tek tek çek çok zor işler gibi geliyor
Işığı gören gelsin desiydikbeni neden davet etmediniz
Bana bak dut o benim yavuklum haaa uzak durKız niye olacak tatlıların güzelliklerinden ye beni diye bağırıyo hepsi tansiyonum düşeyoo
Işığı gören gelsin desiydikçıkın çıkın gelin anacım ... bende antepliyim gııı
Benim hiç oturmamam lazım zıplayıöHaydiii yidiklerimizi eritekkkkk kalkın oturmaya mı geldddiiiiiiiiiiikkkk lo lo loooooo
Tava ve pirinç pilavı cacık çok yemedim ama midem çok şişN
Ne yedin o kadar
Afiyet olsunTava ve pirinç pilavı cacık çok yemedim ama midem çok şiş
Resimdekinden korkuyoruz ondanbeni neden davet etmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?