- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 88
- 26
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canımTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
Kızz bugün çok yanar midenAllah yardımcın olsun
Yaa ne güzel düşünmüşler kız öğrencilere yardım haYanılıyorsun beybi, istersen 50 lira verip pro uye olabilirsin. Yurt dışı ile alakasi yok .bu paralar ile kiz öğrencılere yardim yapılıyor. Birde istersen yemek yarışmasına katılıp kazanabilirsin. Oy verince de onlar arasından seçilip proluk veriliyo her yarışmada
Aynen çok anlamlı bir şey bu çok ince bir düşünceYaa ne güzel düşünmüşler kız öğrencilere yardım haah kalbimi biraktim
Tobe bismillah zabah zabahBu topik başlığı
'Gelin kızlar' sohbete manasında mi
Gelin kızlar sohbete mi direkt
Yine saçma sapan takmış durumdayım
Iyi uykular canım benim allah rahatlık versinHaydi kizlar hepinize iyi uykular benimkiler uyanmadan bı iki saat uyuyun surda
Cevap veriyorum BBu topik başlığı
Sağol canimmmIyi uykular canım benim allah rahatlık versin❤
Şöyle o haydiiii gelin kızlar sohbetteeeeeBu topik başlığı
Yok valla zorla kalktım sahuraHiç uyumadım kuzugeç kalırım diye korktum senin ilk sahurun sen heyecanlısindır şımdı beybi
Bende hiç kalkamadım uyuya kalmışımYok valla zorla kalktım sahura
Alarm kurdum kalktım yoksa bende kalkamazdım bebekte emziriyorum dün bol su içtim hazırlıklı geldimBende hiç kalkamadım uyuya kalmışım
Hala öyleyim canım pek değişen bir şey yok yaniAlarm kurdum kalktım yoksa bende kalkamazdım bebekte emziriyorum dün bol su içtim hazırlıklı geldim
Sen nasıl oldun depresyona girmiştin nrrdeyse
Şans diliyorumHala öyleyim canım pek değişen bir şey yok yani
Artık umursamamaya çalışıyorum değer gördüğüm kadar değer veririm Allah sonumuzu hayır etsinŞans diliyorumüzgünüm
Başın sağolsun canımTeyzem vefat etti de kuzum öyle işte
Kızz bugün çok yanar midenAllah yardımcın olsun
Kız su ayran çay soda dondurma öldüm bendeValla farkedemedimbian baktım'anam hareket edemiyorum'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?