Kolay gelsin ... parlatıcı dök life sil suyla durulaDuşajabindeki su damlaciklarinin bıraktığı izleri temizlemeye çalıştım
Ay o deterjanlar ne öyle baş ağrısı tutturuyir insana .
Kendimi yatağa attım uzanıyorum
Sen napiyosun uyuttun mu bebekleri
Aa sadece parlatıcı yetiyorsa elimdeki bitti bak.aprlatici alayımKolay gelsin ... parlatıcı dök life sil suyla durulaevet hayatım uyudular şimdilik
Ben her gün tırlatıyorum kader ortağımKader arkadaşım benimmmbi ara tırlatmak üzereydim
Evet canım ben biminkini kullanıyorum . Duşakabin camına sık yada lifle suyla durula mis gibi oluyoAa sadece parlatıcı yetiyorsa elimdeki bitti bak.aprlatici alayım
Bulaşık makinesi parlatıcısı mi?
Ben hiç ayık gezmiyomBen her gün tırlatıyorum kader ortağım
Hosgeldiiin NasilsinMinnoşlarim hepinize hayırlı akşamlar
Ay çok sevindim biraz da böyle deneyeyimEvet canım ben biminkini kullanıyorum . Duşakabin camına sık yada lifle suyla durula mis gibi oluyo
Dene canım en kolayıAy çok sevindim biraz da böyle deneyeyim
Olur mu canım sen iyi ol bize yeterHoşbulduk canlariyiyim elhamdülillah sizler nasılsınız , aktif katılamıyorum diye kusurumu mazur görün iş saatlerim dengesiz .
Ağız tadın yerinde olsun daHoşbulduk canlariyiyim elhamdülillah sizler nasılsınız , aktif katılamıyorum diye kusurumu mazur görün iş saatlerim dengesiz .
İyiyim bu aradaHoşbulduk canlariyiyim elhamdülillah sizler nasılsınız , aktif katılamıyorum diye kusurumu mazur görün iş saatlerim dengesiz .
Çağrı merkezi kuzum bu hafta tam gece vardiyasındayim o yüzden mahvoldum .Ağız tadın yerinde olsun da
Ne işle meşgulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?