Oooo bol şans diliyorum hünerli hanımBende katıldım
Atayım sana kuzuşYok görmedim kız nerdeydi
Anamm ben yemek yapcam
Ellerine sağlık canım Rabbim oruçlarını zı kabul etsinİftara 20 dk var hazırlık yapayım kızlar hayırlı iftarlar diliyorum. Allah'a emanetsiniz iftarinizi açarken arkadaşınıza ve tüm bebek isteyenelre dua edin insllah dualarımız birbirimize olsun
Anamm ben yemek yapcam
Ellerine sağlık canım Rabbim oruçlarını zı kabul etsinİftara 20 dk var hazırlık yapayım kızlar hayırlı iftarlar diliyorum. Allah'a emanetsiniz iftarinizi açarken arkadaşınıza ve tüm bebek isteyenelre dua edin insllah dualarımız birbirimize olsun
Anamm ben yemek yapcam
Anamm ben yemek yapcam
Kız bu saatte iftara az kaldı çabuk ol
Yetiştim yetiştimEzan okunacak yemek yok aaaaa
Kız lari kaç tane yazdın dönüp dönüp hepsini okuyorumOooo bol şans diliyorum hünerli hanım
Atayım sana kuzuş
Ellerine sağlık canım Rabbim oruçlarını zı kabul etsin
Çok heycanli oluyor son dakikaYetiştim yetiştimAma nası koştum varya teli felan nereye koydum hatırlamıyorum tavuk sote idi hazırdı herşeyi hemen gelip attım tavaya
Bende bakıyorum hepsi aynıKız lari kaç tane yazdın dönüp dönüp hepsini okuyorum
Bir gün hayatımızdan çıkıp gidecek bu korana maskeleriBenimde en sevdiğim tarafı kışın soğuktan iyi koruyordu
Yok mu arttıranLan altı üstü bebeyi uyuttum yimek yidim geldim sokanlar kaynatanlar kaydıranlar sürtenler ooo neler olmuş
Heeeyyy sakin gelinYok mu arttıran
Su deyince topigime gidip suyu hatırlatayım yoksa hiç içmiyorlar ayolHeeeyyy sakin gelinpert oldum zati yeminle 1 litre suyumu içtim de geldim
Vallahi sayende görev edindim yoksa bende içmiyomSu deyince topigime gidip suyu hatırlatayım yoksa hiç içmiyorlar ayol
Bende 1,5 bardak suyumu içtim de geldimHeeeyyy sakin gelinpert oldum zati yeminle 1 litre suyumu içtim de geldim
Get 2 bardak daha iç de gelBende 1,5 bardak suyumu içtim de geldim
Yer yok içememGet 2 bardak daha iç de gel
Bende yemekden kısıyom suya yer açmak içinYer yok içememilerleyen saatlerde belki 2 bardak içerim.
Havalar serin ya ondan susamıyorumBende yemekden kısıyom suya yer açmak içino kadar çok susadım ki bugün
Ben çokta yiyemiyorum midem hemen doyuyorBende yemekden kısıyom suya yer açmak içino kadar çok susadım ki bugün
Yemin ederim uyandığımdan beri daha oturmadımHavalar serin ya ondan susamıyorumkıyamam yaa seni çocuklar yoruyor ondan susuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?