Ben bi ara aliodum buyuk marketlerde daha guzel sabunlar oluyor bole icinde papatyayi vs goruyorsunuz resmen yikarken de parcalari cikio papatyanin veya her neyli sabunsa iste... sonra biraktim neden biraktim ondan mi boyle cirkinlestim

Ben bi ara aliodum buyuk marketlerde daha guzel sabunlar oluyor bole icinde papatyayi vs goruyorsunuz resmen yikarken de parcalari cikio papatyanin veya her neyli sabunsa iste... sonra biraktim neden biraktim ondan mi boyle cirkinlestim
Arkadaşım var üniversiteden kız her gün istisnasız sabunla yukarı alırdı böyle bitlik sabunlar

İyim ya hatirlaşmadik ne zaman
Çok şükür bugünümuze larisim Allah iyilik versin bziimde az kaldı bekliyoruz iste
Evet kuzucum epeydir konuşamadık. Allah oruçlarınızı kabul etsin canım. Ben de Minnosprenses ile Catlak-kurabiye den gaza gelip sarma sardım pertim çıktı
He ya zaten ramazanı kıskanıyor. Gelmez gelmez ama ramazan ayında koşa koşa gelir

Pratikte oluyor

Evet kaçakları yakaladık
Hep senin yüzünden sarma sarıp duruyorum saatlerdir neysekş ocağa koydum iftara yetişir annem de bende oruç kadıncağız

Ellerine sağlık bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…