Hayırlı pazarlar bidenemmHayırlı huzurlu güzell PAZAR lar
D u t
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Hahahahaha bende öyleee ya zaten pek uyuyamıyorum arada çişe kalkıyorum başımda çatlayyyyResmen 12ye kadar uyumuşum bayılmış gibi. Lavabıya kalkmasaydım daha uyucaktım
Güünaydınnn
Ay bazen oluyor br aşkım herşey ev içinde tartışmada oluyor insan herşeyden çekileside geliyor. İyi yapmışsınn kafan dinlenmiş tamam hadi affettimEsimle aramız limoniydi biraz ama geçtii o
Birazda uzaklaşmak istedim kuzum hatimimi cok boşladım onu yarıladımsizleri ozledim dayanamadım
Yaaaa ben de ikiniziHahaha evett kuzuu onu yazmayı unutmuşummballı böreğunn yesun seniiiiğ
Sen uyu yavrum sonra uyuyamıcaksınHahahahaha bende öyleee ya zaten pek uyuyamıyorum arada çişe kalkıyorum başımda çatlayyyy
Napinn de heleeeHayırlı pazarlar bidenemm
Oh afiyet olsun bebeğimIyiyimmm bitanemm daha şini kahvaltı hazırlıyorumm desemm
Pamugum sen bana neden kahve vermedinHayırlı huzurlu güzell PAZAR lar
D u t
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Camdaki kızı bu haftada seyredememiştim onu açtım izledim bi duş ettim şimdi keyif etçem kociş işte sıkılıyorumNapinn de heleee
Hahahah affet vallahaaAy bazen oluyor br aşkım herşey ev içinde tartışmada oluyor insan herşeyden çekileside geliyor. İyi yapmışsınn kafan dinlenmiş tamam hadi affettim
Sen nasılsınn mucizzooooooYaaaa ben de ikinizi
Konuşmuyom ben senleAnawww gızzz nörün
İyiyim süperim bomba gibiyümSen nasılsınn mucizzoooooo
Masa toplama işi iki dkkOh afiyet olsun bebeğimbizde ettik çay keyfisi bebeğimmm şimdi masayı toplamaya başlıcam
Aaaaa kuzummm sen pek gelmiyorsun buralara diye çekindimm benPamugum sen bana neden kahve vermedin
Neyse hamissin bişey demiyorum
Günaydın kizlarrrr
Oyy girmiyorum ki sık sık artık bebem etiketlere cevap verip çıkıyorum gel hele barışalımKonuşmuyom ben senle
Hahahahah camdaki kızz ben geçen sinir ettiii nalan zatenn kafası karışıkmış hiçbirsey görmemeye kararli halaa bebeğide zehir etti hadi bakalımmmCamdaki kızı bu haftada seyredememiştim onu açtım izledim bi duş ettim şimdi keyif etçem kociş işte sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?