Bahçeli fotoğraflarin vardı daha önceden bu farkli açıdan olmalı . Tatlım iyice iyileştim . Covid beni çok yormadi sağ olsun. Nasıl pozitif çıktim o da muamma. Normal grip olduğumda daha ağır geçerdi. Hayat normal seyrinde devam ediyor. Sen de hep sağlıklı ol canımHahah yohh yohh evim camından cektiydim
Sen nasilsın ablamm güzelce iyileştinmi
İnan bu aralar üzerimde bir tembellik varki ne dışarı çıkmasım geliyor ne evde oturasım değişik birsey deprosyana giriyorum heraldeVallahaa çıktım yürüyüşeee kocişte işten geldi aldı beni eve döndük ahahhaha kıçım dondiiiii
O yazliktayken çekildiğim sanırım abla belki onu hatırlıyosundurrBahçeli fotoğraflarin vardı daha önceden bu farkli açıdan olmalı . Tatlım iyice iyileştim . Covid beni çok yormadi sağ olsun. Nasıl pozitif çıktim o da muamma. Normal grip olduğumda daha ağır geçerdi. Hayat normal seyrinde devam ediyor. Sen de hep sağlıklı ol canım
Evett depresyona girmeye başlamıssın arada oluyo oİnan bu aralar üzerimde bir tembellik varki ne dışarı çıkmasım geliyor ne evde oturasım değişik birsey deprosyana giriyorum heralde
Dur kahvemi iciyim kendime gelirimEvett depresyona girmeye başlamıssın arada oluyo o
Hahahah sade olsunnnDur kahvemi iciyim kendime gelirim
AhahahHahahah sade olsunnn
Evlimisin pek tanışamadıkkAhahahafiyetle olsun
Evliyim kuzum senEvlimisin pek tanışamadıkk
Kız allahh cezanıı evliymissin durumda şini gördümm ayyygüldürdünn beniii evli değilsemm bu bebek nerdennnEvliyim kuzum sen
Hangi bebekKız allahh cezanıı evliymissin durumda şini gördümm ayyygüldürdünn beniii evli değilsemm bu bebek nerdennn
Kız altımda 24 haftalık hamile diyoya görmüyonmuHangi bebek
Hiiii gördüm kuzu bu uygulamayı pek kavrayamadm reklam felan sanıyorumKız altımda 24 haftalık hamile diyoya görmüyonmu
Hahaha deliii kuzzz yaaHiiii gördüm kuzu bu uygulamayı pek kavrayamadm reklam felan sanıyorumburdan karnını göremiyorum ki
Hahaha deliii kuzzz yaaöğrenmiş oll biran ön
Hahahahaha boş msj ne etcen gerek yok öylee yaz altına birşeydeZamanla inşallah az buçuk çözdüm gibi boş mesaj da gönderebiliyorm arada
Hapşırıyom tıksırıyom hasta olcam yaaaSıkma dişinii
Buara herkes öyle kuzumm dikkat et çok salgın varHapşırıyom tıksırıyom hasta olcam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?