Bnde anneme direniyorum tutturdu seni yikayacagim diye kadın ameliyatli ya gittim saçımi kuaförde yikattim vücudumu sildim geri kirlendim tutturdu gitme bn yıkım diye,
Aa neden bilmiyorum ya ondan sordum cnm. Geçmiş olsun annene bu arada

Öyle canımm allah herkese nasip etsin bu duyguyu ama birnevide zor böyle şeyler telaşlar odası kıyafett birsüru eksik
Daha zamanın var halledersin cnm aah ah 7 ay öncesine götürdü beni bu söylediklerin benimde ikiz prenseslerim var 6 aylıklar sana bi tavsiye hic küçük kıyafete para verme hemen büyüyorlar benimkiler 9 12 giyiyor şuan

Yaaaaaa yerimm o prenseslerii ben bide ikizz
Almadımm daha hiç aslında ama yenidoğanları alcaz meseka allahtan yaz çocuğu olcak ince şeyler olcak genede alınıcak yoksa ne giydiricemki kaç aylık giydirilmesi gerek benim bile kafam allak bullakk nasıl alacağımı şaşırdımm

Dediğin gibi yaz bebegi daha avantajmışım kıyafet konusunda benim yeğenim mayıs sonu doğdu maşallah zibinla büyüdü 3 4 takım yenidoğan al sonrasi icin 3 ve 6 6 ve 9 zaten anlarsin nasil alman gerektiğini canım

Dimi canım 4 tane alirim artık amaa nebielyim süreklide değişceksin ya bide ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…