- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
Iyi cnm Sen nasılsın bebegin nasil çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
Nasılsınnn
Aa neden bilmiyorum ya ondan sordum cnm. Geçmiş olsun annene bu aradaBnde anneme direniyorum tutturdu seni yikayacagim diye kadın ameliyatli ya gittim saçımi kuaförde yikattim vücudumu sildim geri kirlendim tutturdu gitme bn yıkım diye,
Sağol cnm napti etti yaptırdi banyo inat (yürüme engelliyim)Aa neden bilmiyorum ya ondan sordum cnm. Geçmiş olsun annene bu arada
yok yok boşverahahahahah kıs onda çok açık sahne yoktu izletseydin babana
hahahaha hiç elleşmeyeyim diyosunyok yok boşver
Annelik işte canım evladına hic kıyamıyorsun ellerine sağlık mis gibi olmuşsundurSağol cnm napti etti yaptırdi banyo inat (yürüme engelliyim)
Bebeğim iyi kuzu çok şükürr oda anasına tekmeleyip durayIyi cnm Sen nasılsın bebegin nasil çocuklarla yuvarlanıp gidiyoruz
Ana yüreği işteeSagol cnm yaptırdı banyoyu sonunda rahatladı inat
Yo yoo girmesinn finale neyim ben izliyomYettii garriiiii mahkumda iyi sürdü finala girer dedim ammaaaa devammış halaa
No noYo yoo girmesinn finale neyim ben izliyom
Her ani ayrı güzel cnm tadını cikarBebeğim iyi kuzu çok şükürr oda anasına tekmeleyip duray
Öyle canımm allah herkese nasip etsin bu duyguyu ama birnevide zor böyle şeyler telaşlar odası kıyafett birsüru eksikHer ani ayrı güzel cnm tadını cikar
Daha zamanın var halledersin cnm aah ah 7 ay öncesine götürdü beni bu söylediklerin benimde ikiz prenseslerim var 6 aylıklar sana bi tavsiye hic küçük kıyafete para verme hemen büyüyorlar benimkiler 9 12 giyiyor şuanÖyle canımm allah herkese nasip etsin bu duyguyu ama birnevide zor böyle şeyler telaşlar odası kıyafett birsüru eksik
Yaaaaaa yerimm o prenseslerii ben bide ikizzDaha zamanın var halledersin cnm aah ah 7 ay öncesine götürdü beni bu söylediklerin benimde ikiz prenseslerim var 6 aylıklar sana bi tavsiye hic küçük kıyafete para verme hemen büyüyorlar benimkiler 9 12 giyiyor şuan
Dediğin gibi yaz bebegi daha avantajmışım kıyafet konusunda benim yeğenim mayıs sonu doğdu maşallah zibinla büyüdüYaaaaaa yerimm o prenseslerii ben bide ikizz
Almadımm daha hiç aslında ama yenidoğanları alcaz meseka allahtan yaz çocuğu olcak ince şeyler olcak genede alınıcak yoksa ne giydiricemki kaç aylık giydirilmesi gerek benim bile kafam allak bullakk nasıl alacağımı şaşırdımm
Gec oldu amma ben yine gezmelere gittim hayırlı cumalar olsun kizlarHayırlı cumalargünaydınlar
Jou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
S sebbo
@madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@N u r
@Kahve __Kokusu
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Dimi canım 4 tane alirim artık amaa nebielyim süreklide değişceksin ya bide ondanDediğin gibi yaz bebegi daha avantajmışım kıyafet konusunda benim yeğenim mayıs sonu doğdu maşallah zibinla büyüdü3 4 takım yenidoğan al sonrasi icin 3 ve 6 6 ve 9 zaten anlarsin nasil alman gerektiğini canım
2 saate yatıcıydık haftaya geleydinGec oldu amma ben yine gezmelere gittim hayırlı cumalar olsun kizlar
Hediyede geliyorDimi canım 4 tane alirim artık amaa nebielyim süreklide değişceksin ya bide ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?