Caniiikkk ablam nasılsınGıyabında memnun olayım bari
Teşekkür ederim zarif sözlerin için.
Vay o da mı bizden kız bacım hangi bolumAynen
tanıştırayım Pandora27 canım bak elhan ablamız bi tanedir topiğimizin canıdır gel buraya
Hacı muzaffer bakbak kml ablacım
Bunlat gerçekler ablammGıyabında memnun olayım bari
Teşekkür ederim zarif sözlerin için.
Ablamız öğretmenVay o da mı bizden kız bacım hangi bolum
Aynen canisi bende antepliyimPandoracik sen de mi bizim oradansin
Ne öğretmeni kızAblamız öğretmenama antepli
Ben Karşiyaka' da okudum tatlım. Sanırım o yıllarda siz dünyada yoktunuzVay o da mı bizden kız bacım hangi bolum
Bana sorsana bitanemNe öğretmeni kız
Bende erkeklerin malum yerlerini kangurularin yavrusunu taşıması gibi görüyorumİyiyim pamuğum
Sen nasılsınBebegini kangurular gibi kese içinde taşıyorsun sen de battaniye falan ört...kızımızı üşütme
İzmir Karşıyaka miiiiBen Karşiyaka' da okudum tatlım. Sanırım o yıllarda siz dünyada yoktunuzAntebin yerlisiyim.
Oooff nikoBende erkeklerin malum yerlerini kangurularin yavrusunu taşıması gibi görüyorum
Doğru amaBende erkeklerin malum yerlerini kangurularin yavrusunu taşıması gibi görüyorum
Nikocum Gaziantep' in de Karşıyaka semti var.İzmir Karşıyaka miiii
Hahahha güldürdün beni ablamm vallahaaİyiyim pamuğum
Sen nasılsınBebegini kangurular gibi kese içinde taşıyorsun sen de battaniye falan ört...kızımızı üşütme
Oooff niko
Bana sorsana bitanem
Babamlarda karşıyakalı ablacımNikocum Gaziantep' in de Karşıyaka semti var.Benim çocukluğumda varoştu şimdi bayağı gelişmiş.
E ama aynı baaaaakOooff niko
İyi sen hiç buralardan geçme tamamNikocum Gaziantep' in de Karşıyaka semti var.Benim çocukluğumda varoştu şimdi bayağı gelişmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?